Brexit, anu nyababkeun naékna harga 25% di British App Store

Naékna harga di toko aplikasi Inggris Apple dinten ngumumkeun parobahan harga App Store anjeun di India, Turki sareng Inggris, sok nyebatkeun fluktuasi nilai tukeur sareng parobihan pajak salaku alesanna. Anu paling caket kana pangguna Éropa nyaéta kasus Britania Ageung, dimana anu di Cupertino harga bakal ningkat ku minimum 25% pikeun sadaya aplikasi sareng pameseran terpadu pikeun leungitna nilai anu pon parantos dialaman ti saprak referendum Brexit disebatkeun leres.

Kalayan parobihan éta, aplikasi anu di Amérika Serikat sareng Éropa masing-masing hargana $ 0.99 sareng € 0.99 masing-masing bakal ngarugikeun jumlah anu sami di Inggris, nyaéta, £ 0.99. Sateuacan ngalih ieu, aplikasi éta dibanderol di £ 0.79. Harga anu langkung luhur, langkung ageung paningkatanna, ogé ngalih tina 1.49 ka £ 1.99 kadua harga yén urang bakal ningali di App Store. Mésér terintegrasi ogé bakal ningali naék harga na 25% sareng salajengna.

'Brexit hartosna' ... harga langkung luhur

Di sisi séjén, di India pajak jasa 14% bakal diterapkeun, ogé tingkat 0.5% anu diwanohkeun ku Pamaréntah ti saprak 1 Désémber 2016. Di Romania, tingkat pajak parantos ningkat tina 19% janten 20%, 1% anu sigana henteu aya dibandingkeun sareng 25% anu diterapkeun di Inggris Kapuloan.

Apple parantos ngabéjaan para pamekar ngeunaan perobihan ayeuna sareng aranjeunna bakal dilarapkeun ka iOS App Store sareng Mac App Store, tapi kamungkinan aranjeunna ogé bakal diperpanjang ka sésana toko eusi Apple, sapertos iTunes Store, iBooks Store, jst. Harga, anu bakal ngajantenkeun Inggris kedah mayar sami sareng urang Éropa sareng Amérika, nyaéta, aranjeunna bakal "menyakiti" sami, bakal mimiti naék dina tujuh dinten. Ieu anu mimitina hartosna Brexit, babaturan Inggris.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.