Bukti anyar tina iPad Pro kalayan layar mini-LED terang

Gosip éta Apple bakal badé ngaluncurkeun iPad Pro énggal kalayan layar mini-LED. Kami parantos berspekulasi ngeunaan pelepasan modél ieu dina ukuran layar 12,9 inci kirang langkung sataun. Nya, rumor anyar muncul ngeunaan garis produksi alat ieu.

Hiji titik anu masih teu aya konsensus nalika urang tiasa ningali iPad Pro anyar ieu kalayan layar mini-LED dina pasaran. Mimitina éta dikoméntaran yén aranjeunna kedah angkat dina akhir taun 2020 tapi rumor panganyarna nunjuk ka kuartal kadua 2021.

dina laporan Digitimes panganyarna ogé henteu aya jawaban anu teu dipikaterang ngeunaan tanggal rilis, tapi, éta nunjukkeun bukti yén iPad Pro kalayan téknologi ieu bakal aya dina pamekaran.

Ennostar bakal ngamimitian ngahasilkeun unit lampu deui mini-LED (BLU) pikeun Apple pas pisan.

Ennostar bakal ngajalankeun produksi layar mini-LED dina akhir kuartal kahiji 2021 atanapi di awal kadua numutkeun sumber industri.

Sakumaha anjeun terang, iPads sareng MacBook ayeuna nerapkeun layar LCD, anu meryogikeun "lampu siang" atanapi lampu tukang pikeun lampu ieu. Lampu ieu LED sareng gumantung kana ukuran layar aranjeunna tiasa diterapkeun tina puluhan dugi ka ratusan di jerona.

Téknologi Mini-LED ngamungkinkeun LED langkung alit pikeun diterapkeun anu ngamungkinkeun layar pangageungna pikeun nerapkeun rébuan diantarana. Ieu nyayogikeun pangendali lampu anu langkung ageung anu nguntungkeun alat pikeun gaduh kacaangan anu langkung luhur sareng nunjukkeun urang hideung hideung anu hideung.

Téknologi ieu urang henteu kedah bingung ku microLED, Kusabab ieu mangrupikeun hiji jinis layar generasi salajengna anu kami ngarepkeun tungtungna bakal ngaganti OLED anu ayeuna.

Apple parantos damel dina téknologi pikeun ayeuna sareng urang ngaharepkeun ningali éta pas dina iPad Pro anu dikabarkan 12,9 inci. Di sisi anu sanésna, éta pas ogé ngarepkeun éta dina modél MacBook Pro 14 inci sareng 16 inci.

Untungna atanapi hanjakalna, Teu acan seueur deui rumor ngeunaan berita anu bakal dibawa iPad Pro salajengna. Sanaos kitu, éta pasti bakal ngahasilkeun pamutahiran dina prosésor atanapi komponén internal anu tangtu anu ngabenerkeun kamungkinan pembaruan tina iPad Pro anu sateuacana (atanapi, sahenteuna, pikeun anu hoyong salawasna mutahir).

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.