Call of Duty Warzone lalaunan ngadeukeutan iPhone sareng iPad

Telepon ti Kawajiban Warzone

Teu aya ragu yén datangna Call Of Duty Warzone dina alat ios sareng Android mangrupikeun salah sahiji warta anu diantosan ku seueur urang. Dina hal ieu pamekar Activision Blizzard bakal milarian tim anu lengkep ti insinyur, seniman, désainer, pamekar kaulinan sareng propil sarupa séjénna pikeun ngembangkeun naon nu bakal jadi kaulinan paling diantisipasi pikeun loba dina iPhone jeung iPad.

Kaulinan anu bakal didamel khusus pikeun alat sélulér masih rada jauh tapi diperkirakeun yén pangwangunanna tiasa ngamimitian gancang-gancang sareng pangguna bakal teras-terasan menikmati Call of Kawajiban ieu: Warzone dina iPhone sareng iPad na pas mungkin.

Kasuksésan Call of Duty Warzone dina iPhone sareng iPad ampir pasti

Memang bener yén pamaén sarta kaulinan robah pisan tapi dina hal ieu kaulinan bisa jadi kasuksésan nyata dina alat mobile. Sarta kami nyebutkeun ieu nyokot kana akun kasang tukang tipe ieu kaulinan sarta leuwih husus tina Call of Kawajiban saga. Nalika kaulinan sumping ka konsol lengkep gratis dina Maret 2020, éta suksés nyata sareng seueur deui hatur nuhun kana format perang karajaan anu dimimitian ku kaulinan sapertos Fortnite.

Di momen naon anu ditéang téh boga tim alus sarta ngamekarkeun kaulinan anu bakal husus dijieun pikeun platform mobile. Dina rasa ieu, titik husus ieu bisa jadi sahiji nilai hébat dina kreasi kaulinan éksklusif pikeun iPhone jeung iPad, saprak bakal aya leuwih loba pilihan jeung kaulinan pikeun pamaké. Kaulinan diperkirakeun nawiskeun pangalaman unik pikeun pencinta saga ieu sareng bener fun maén dina layar kawas iPhone atawa iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.