Chrome diperbarui ningkatkeun pamilarian sora

Google Chrome

Jalma-jalma di Google fokus pisan kana platform Apple akhir-akhir ieu, teras-terasan ngaleupaskeun fitur atanapi aplikasi anyar. Sateuacanna, jalma-jalma ti Mountain View ngaluncurkeun aplikasi Allo, anu aranjeunna hoyong janten alternatif dina dunya aplikasi olahtalatah sareng Google Trips, aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngarencanakeun bahkan detil pangleutikna tina perjalanan kami. Kamari kamari aranjeunna ngarilis pembaruan énggal pikeun keyboard Gboard, sahingga cocog sareng fungsi 3D Sentuhan iPhone 6s sareng 7 Plus. Dinten ayeuna giliran browser Chrome.

Chrome parantos janten salah sahiji pangotéktak luhur di dunya, tapi dina ékosistem ios sareng macOS masih berjuang kaluar tina bumi. Alesan utama nyaéta konsumsi mémori RAM anu seueur sareng jumlah sumberdaya anu dikonsumsi, masalah serius anu Google nyobian milari jalan kaluarna, perbarui saatos diupdate. Di sisi anu sanésna, aplikasi pikeun ios henteu nawiskeun masalah atanapi performa atanapi fungsionalitas anu hébat, janten mangrupikeun alternatif anu saé pisan pikeun pangguna anu henteu resep Safari.

Pembaruan pangénggalna ieu parantos ningkatkeun sajarah panyungsi ku panganteur énggal anu ngamungkinkeun urang milarian. Naon deui milarian sora ogé parantos diperbarui sareng éta ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng peramban siga anu asistén.

Fitur Chrome pikeun iPhone, iPad, sareng iPod touch

  • Sejarah Chrome ngagaduhan tampilan anu anyar sareng ayeuna matak ngamudahkeun pikeun anjeun marios, milarian, sareng mupus eusi riwayat browsing anjeun.
  • Pilarian Sora ogé parantos diénggalan ku tampilan anu seger, nunjukkeun yén Google berpungsi pikeun anjeun. Tanya patarosan kontekstual sapertos "Sakumaha jangkung Menara Eiffel?" Dituturkeun ku "Iraha diwangun?" sareng ngupingkeun réspon Google.
  • Perbaikan bug sareng stabilitas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.