Chrome diperbarui ku ningkatkeun sababaraha fungsina

Google Chrome ios

Browser Chrome ngiringan daptar panjang aplikasi anu parantos diénggalan kana ios 10. Ayeuna daptar aplikasi anu cocog sareng ios 10 ageung pisan, tapi seueur diantarana ngan ukur cocog, aranjeunna henteu ngamangpaatkeun pembaruan ieu pikeun ngaluncurkeun fungsi-fungsi anyar. Google, di sisi anu sanésna, parantos ngamangpaatkeun peluncuran iOS 10 pikeun ningkatkeun sababaraha fungsi anu parantos ditawarkeun ku browser Chrome, salah sahiji anu pang dianggo sadunya dina iOS atanapi versi desktopna, tapi tetep aya di tukangeun Safari., panyungsi anu dianggo paling saé dina ios sareng OS X.

Barudak di Google parantos ngamutahirkeun panganteur sajarah Chrome sahingga ayeuna urang tiasa marios, milarian sareng mupus eusi navigasi kami ku cara anu langkung saderhana sareng gancang. Tapi éta ogé parantos ningkat pamilarian sora, ngabaru antarmuka na. Ayeuna urang tiasa ngajaga konservasi sareng Google Ayeuna ngeunaan hiji hal sakumaha anu urang tingali dina detil déskripsi.

Naon anu énggal dina Chrome update 53.0.2785.109

  • Sejarah Chrome ngagaduhan tampilan anu anyar sareng ayeuna matak ngamudahkeun pikeun anjeun marios, milarian, sareng mupus eusi riwayat browsing anjeun.
  • Pilarian Sora ogé parantos diénggalan ku tampilan anu seger, nunjukkeun yén Google berpungsi pikeun anjeun. Tanya patarosan kontekstual sapertos "Sakumaha jangkung Menara Eiffel?" Dituturkeun ku "Iraha diwangun?" sareng ngupingkeun réspon Google.
  • Perbaikan bug sareng stabilitas.

Chrome pikeun detil ios

  • Update pangahirna: 13-09-2016
  • Versión: 53.0.2785.109
  • ukuran: 101 MB
  • basa: Spanyol, Jérman, Bokmål Norwegia, Catalan, Czech, Cina saderhana, Cina Tradisional, Koréa, Kroasia, Dénmark, Slowakia, Finlandia, Perancis, Yunani, Ibrani, Hindi, Hungaria, Indonesia, Inggris, Italia, Jepang, Melayu, Belanda, Polandia, Portugis, Romania, Rusia, Swédia, Thailand, Turki, Ukraina, Vietnam, Arab
  • kasaluyuan: Meryogikeun ios 9.0 atanapi engké. Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.

 

Google Chrome (AppStore Link)
Google Chromebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.