Cina janten nagara anu ngahasilkeun panghasilan ageung di App Store

cina-langkung-manpaat-aplikasi-toko

Sanaos kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng saprak Apple muka sadaya Toko Apple anu parantos direncanakeun di nagara éta, 41 sigana yén hubungan sareng pamaréntah Cina beuki tiis. Sababaraha dinten ka pengker Tim Cook wangsul nganjang ka Cina pikeun anu kaopat belas kalina taun ayeuna pikeun ngumumkeun nyiptakeun pusat P&P anyar di Cina, sajaba ti proyek mimitina pikeun Beijing. Salaku tambahan, dina Juni, éta investasi 1.000 juta dolar dina Uber Cina, nunjukkeun yén perusahaan henteu ngan ukur kéngingkeun pendapatan ti nagara éta, tapi ogé nanem modal di dinya.

Hubungan sareng pamaréntah Cina, anu nutup duanana iBooks sareng Pilem iTunes sababaraha bulan ka pengker, henteu hartosna yén hubungan sareng pangguna bakal béda. Cina parantos janten taun-taun ayeuna salah sahiji mesin anu paling penting dina perusahaan, dina hal penjualan iPhone sareng penjualan ieu kedah ditingalikeun di App Store. Dina taun-taun ayeuna Penjualan App Store parantos naék kalayan harga anu saé, janten bahaya caket ka Amérika Serikat sareng Jepang, nagara-nagara anu peringkat luhur ku panghasilan.

Numutkeun data ti App Annie, Cina tungtungna parantos janten nagara anu ngahasilkeun pangasilan paling ageung di App Store, ngungkulan Amérika Serikat sareng Jepang. Ayeuna sareng numutkeun data pangénggalna, Cina ngaleuwihan 15% panghasilan anu diala ku Apple tina penjualan di toko aplikasi Amérika Serikat. Penjualan aplikasi, kaulinan sareng pameseran dina aplikasi parantos tumuh 500% dina dua taun ka pengker, sahingga mastikeun prediksi analis sareng sacara logis éta tina Apple. Sanaos ngan ukur 25% tina sadayana pameseran mangrupikeun kaulinan, aranjeunna ngahasilkeun 75% tina total pendapatan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.