Nubefone, aplikasi pikeun nyauran garis telepon sareng telepon sélulér (tanpa nyéépkeun data) parantos sayogi di 42 nagara

telepon sélulér

Kalayan langkung ti 100.000 pangguna sareng sayogi di App Store of 42 nagara anu béda Nubefone nyaéta salah sahiji aplikasi nelepon anu paling dihargaan, di luhur sadayana kusabab henteu nganggo jaringan data, janten nelepon moal ngantepkeun anjeun tanpa megabyte dina akhir bulan.

Nubefone sanés aplikasi nelepon VoIP sapertos Skype tapi éta langkung saderhana, anjeun milih kontak anu anjeun hoyong ngobrol sareng Nubefone nyauran anjeun duaan, sahingga nyaéta panggero normal, ngagunakeun jaringan telepon normal, tapi kalayan harga Nubefone sareng sanés operator anjeun, anu sanés ngan ukur langkung mirah tapi anjeun ogé bakal tiasa terang naon biaya pikeun nyauran unggal nomer sareng masing-masing nagara sateuacan nelepon.

Sateuacan anjeun ngan ukur tiasa nelepon ti Spanyol, ayeuna aplikasi na damel ti sadaya nagara ieu: Jérman, Andorra, Austria, Bélgia, Brasil, Bulgaria, Kanada, Kolombia, Kosta Rika, Kroasia, Chili, Siprus, Dénmark, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Amérika Serikat, Finlandia, Perancis, Yunani, Holland, Hungaria, Irlandia, Israél , Italia, Malta, Mexico, Norwégia, Panama, Paraguay, Peru, Polandia, Portugal, Qatar, Inggris, Républik Céko, Républik Dominika, Romania, Swédia, Swiss, Uruguay sareng Vénézuéla.

Dina aplikasi anjeun tiasa ningali detil unggal telepon, naon hargana, tingkat anu parantos diterapkeun sareng lilana nelepon.

detail-call-iphone-gambar

Henteu janten masalah nomer anu anjeun badé nyauran, pikeun nelepon anjeun henteu kedah jalma sanés pikeun masang aplikasi. Sareng upami anjeun nyarankeun ka réréncangan anjeun, anjeun bakal masihan kiridit hiji euro (sareng euro sanés anu tiasa anjeun hasilkeun upami anjeun nampi), anjeun bahkan tiasa ngundang pangguna Android, ogé aya aplikasi pikeun platform ieu, tapi émut yén éta henteu diperyogikeun, ngan ukur ngagaduhan aplikasi parantos cekap.

Dimana nyekelna harita? Kumaha carana aranjeunna tiasa masihan kuring sami sareng operator kuring pikeun harga anu langkung handap? Teu aya trik, sakumaha ceuk kuring, anjeun milih saha anu anjeun badé nyauran sareng éta Nubefone anu nyauran anjeun duaan, anjeun sareng jalma anu anjeun hoyong ngobrol; tah Nubefone anu nelepon. Ku nelepon seueur telepon aranjeunna nampi harga khusus anu ngamungkinkeun aranjeunna masihan anjeun harga anu henteu ditawarkeun ku operator anjeun, sakumaha saderhana éta.

Unduh Nubefone gratis kanggo iPphone anjeun di App Store.

Nubefone: Telepon internasional murah (AppStore Link)
Nubefone: Telepon internasional murahbebas

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Nubefone anjeun tiasa aksés halaman wéb anjeun Nubefone.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ngageol cenahna

    Tulisan iklan anu sanés, sabaraha anjeun kedah mayar kanggo gaduh iklan nyamar salaku tulisan?

  2.   Yesus cenahna

    Nya, sigana mah aplikasi anu pikaresepeun pikeun kuring. Sareng tanpa ieu "iklan" kuring bahkan henteu terang yén éta aya.
    Dina sababaraha dinten, kuring bakal angkat ka Amérika Serikat sareng bakal hébat pikeun kuring henteu ngantunkeun artos dina telepon, ngantepkeun telepon di 0,05 euro per menit tanpa pendirian telepon.
    Sahenteuna kuring badé nyobian.

  3.   Israel Heredia Serrano cenahna

    Télépon langkung mirah ku aplikasi MOBILE anu tagihan pikeun SECONDS sanés kanggo MINUT lengkep sapertos NUBEFONE. (5 detik kalayan MOBILE hargana kirang ti 0,5 sén bari sareng NUBEFONE hargana 3 sén (6 kali langkung mahal).