Cydia tweaks pikeun iPad cocog sareng ios 8

ios 8 Cydia

Jailbreak ios 8 aya dina biwir dulur. Kamari aranjeunna ngaluarkeun versi anyar anu otomatis masang Cydia dina alat ngalangkungan alat anu didamel ku Pangu pikeun jailbreak alat sareng iOS 8: Pangu8. Salami sababaraha minggu, pamekar parantos ngerjakeun adaptasi tweak / aplikasi na ka ios 8 sahingga sadaya pangguna anu ngagaduhan jailbroken ios 8, tiasa ngagunakeunana tanpa aya masalah. Jumlah tweak anu didukung ngaleuwihan 400 sareng sababaraha dinten saatos, Jumlah tweak anu bakal tiasa dianggo dina ios 8 bakal teras-teras ningkat. Dina Actualidad iPad kami parantos nyiptakeun lambar ngalangkungan Google Docs dimana anjeun ngagaduhan tweak anu cocog sareng ios 8, Nalika urang marios tweaks ieu, urang bakal ngalengkepan sésana inpormasi anu sayogi dina lambaran éta. Kami ngajelaskeun ka anjeun di dieu di handap ieu.

Pangalusna tina Maséhi: Sadaya ios 8 Pakét anu cocog

Tabel ieu anu anjeun tingali di dieu parantos didamel ku Actualidad iPad sareng di jerona anjeun tiasa ningali tweak mana anu cocog sareng ios 8, versi ayeuna sareng naha éta henteu ngadukung arsitektur 64-bit. Tabel ieu mangrupikeun ringkesan sadaya téwaks anu cocog sareng ios 8, tapi awas! Hiji hal deui: Nalika langkung seueur tweaks anu diénggalan, daptar bakal diénggalan sareng nalika urang marios tweak khusus, kami bakal ngalebetkeun tautan ulasan dina sél anu saluyu tina tabel: «link".

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mangrupikeun padamelan anu bakal nyéépkeun waktos, tapi sakedik-sakedik urang bakal nyobian tweaks ieu sareng urang bakal nyebatkeun kesan urang, kumaha anjeun tiasa nganggo, kumaha cara ngaunduh ... Sareng sadayana tina tabel anu didamel khusus pikeun tweaks anu cocog sareng ios 8.

Di dieu di handap dina koméntar anjeun tiasa ngantepkeun mamang sareng saran anjeun ngeunaan tabel sareng prakarsa énggal ieu, anu bakal kami mimitian dina sababaraha dinten, ku marios tina tweaks munggaran. Naon anu anjeun pikirkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

84 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jean michael rodriguez cenahna

    iraha Appsync bakal ngamutahirkeun?

    1.    GS cenahna

      Pasang AppCake 2, éta sampurna pikeun kuring tanpa AppSync

  2.   Yanfranklin cenahna

    Pikeun hal sapertos ieu nyaéta kuring resep halaman ieu hatur nuhun pisan 🙂

  3.   Hector cenahna

    BEC protec atanapi nelepon recorder henteu jalan.

    1.    louis padilla cenahna

      Bioprotect upami éta tiasa dianggo dina versi panganyarna. Telepon recorder teu kalebetkeun kana daptar.

      1.    Hector cenahna

        Hapunten, pangrékam telepon sanés hartosna, perékam audio éta.

        1.    louis padilla cenahna

          Ku BigBoss

        2.    louis padilla cenahna

          Tina Repo Limneos (Limneos.net/repo) anjeun tiasa ngaunduh Telepon Recorder cocog sareng ios 8.

          1.    Hector cenahna

            Hatur nuhun kana padamelan anjeun, sareng pikeun gancang ngaréspon

  4.   Jorge Chacon cenahna

    Kuring nganggo "camstamp" kanggo padamelan kuring, naha éta tiasa dianggo sareng ios 8.1 ???

    1.    louis padilla cenahna

      Nya, kuring henteu terang ... Éta henteu nyarios nanaon dina cydia.

      1.    Jorge Chacon cenahna

        Nya, upami anjeun parantos gaduh ios 8.1, pasang sareng uji éta, tapi pikeun muka tulisan nyarios: «tapi sakedik-sakedik kami bakal nguji tweaks ieu sareng kami bakal nyaritakeun» aranjeunna kedahna ngaunduh, masang éta, uji sareng posting, naon réspon anu biasa «Nya, kuring henteu terang ... Éta henteu aya tulisanana dina cydia."

        1.    louis padilla cenahna

          Nalika inpormasi némbongan dina Maséhi sareng dina sumber anu sanés dina jaringan sosial, kami bakal ngamutahirkeun inpormasi.

          Kuring masihan jawaban ieu pikeun henteu masihan anjeun naon anu anjeun pikahoyong, anu bakal "coba waé, kurang ajar"

          1.    Jorge Chacon cenahna

            Jawaban anu anjeun panteskeun nyaéta "éta bohong, kami henteu nyobian tweaks ieu sakedik-sakedik sareng urang wartoskeun ka anjeun, kami ningali inpormasi ti cydia sareng tina sumber anu béda dina jaringan sosial sareng kami ngamutahirkeun inpormasi nganggo ctrl + c crtl + v ".

            1.    louis padilla cenahna

              Anjeun tiasa ngawartosan yén anjeun henteu terang kumaha urang damel dina blog ieu sareng anjeun henteu nuturkeun kami. Boh éta atanapi anjeun ngan ukur troll anu henteu kedah sakedik perhatian. Salam sareng pastina anjeun wilujeng sumping dina seueur blog anu sanés.

  5.   alvariny cenahna

    Pagawéan alus teuing. Nuhun !!!

  6.   Yomar cenahna

    tweet anu sami di mana waé masih henteu didukung pikeun ios 8 tapi kuring parantos ningali yén éta bakal kaluar salaku ios 7 sareng 8

    1.    louis padilla cenahna

      Pamekar nunjukkeun yén éta cocog sareng ios 8 dina katerangan Cydia sorangan

  7.   Yomar cenahna

    intube nalika kaluar pikeun ios 8

    1.    louis padilla cenahna

      Pangembangna parantos aya di dinya. Meureun dina sababaraha dinten.

  8.   joak cenahna

    kanggo nalika blutrol?

    1.    louis padilla cenahna

      Pamekar na henteu masihan inpormasi, tapi Controlares pikeun Sadayana cocog

  9.   Victor cenahna

    airvideoenabler kanggo nalika dina ios8

  10.   urang cenahna

    Pagawean anu saé Luis Padilla

  11.   Gorka cenahna

    Ku iraha appsync? Naha anjeun terang naon?

    1.    Alberto (@albpardo) cenahna

      Parantos aya béta, sigana mah saé jalanna, di repo Kalora.

      1.    wydox cenahna

        Yesiiiiiiiiiii! Diuji sareng sigana tiasa dianggo, diuji dina ios 8.1 sareng iPad 4

  12.   Yesus Manuel Blazquez cenahna

    Lock Screen Tool dina iPhone 5s kuring henteu jalan leres kalayan ios 8.1. Anjeunna ngalakukeun hal anu anéh.

  13.   Hoyong cenahna

    Kuring ngalaman masalah masang Appsync Unified dina iPhone 6, nalika ngabalikan deui alatna, éta ngagantung dina apel!

  14.   Mone Sierra Cruz cenahna

    Iraha Gameplayer bakal diénggalan ??? atanapi aya anu terang tweak sanés kanggo nambihan artos sareng poin dina gim ??? 🙁

  15.   Yansito02 cenahna

    Raray tiasa dianggo tapi henteu dioptimalkeun pikeun iphone 6 plus

    1.    GS cenahna

      ForceGoogFit disebut tweak anu nyaluyukeun App naon waé pikeun iphone 6 plus atanapi 6 anjeun

  16.   Pantun cenahna

    Alkali mah teu tiasa dianggo pikeun kuring .. Henteu aya kajadian di iphone, kantun ikon na henteu robih 🙁

    1.    louis padilla cenahna

      Anjeun kedah milih téma dina setélan. Henteu sadayana téma tiasa dianggo, tapi aya ogé anu henteu.

  17.   Criss cenahna

    Nuhun !! Anu datangna salaku standar henteu cocog sareng kuring, sareng sato ogé henteu paw

  18.   Alberto Jonapá cenahna

    teu terang aya naon sareng LinkTunes?

  19.   Yandry cobeña cenahna

    Wilujeng énjing .. Abdi énggal di komunitas, tapi sigana éta halaman anu saé, teraskeun… patarosan abdi upami aya anu terang nanaon tentang Igotya, cccontrol, sareng sasak nalika aranjeunna badé siap….

  20.   bakung cenahna

    Halo, kumaha damang, kontribusi anu saé ... Abdi hoyong terang upami aya berita ngeunaan iwep atanapi wifi2me ??? atanapi sababaraha aplikasi anu sami, kuring gaduh internét di bumi tapi di Mexico mayar rencana telepon ku internét lumayan mahal, janten aplikasi ieu lumayan aya gunana nalika anjeun jauh ti bumi sareng kedah konsultasi dina internét.

  21.   Jose Carlos cenahna

    Kanggo iraha airvideoenabler kanggo ios8 ??

    1.    Victor cenahna

      airvideoenabler janten tiasa ningali yomvi nganggo apple tv? 🙁

      1.    José Carlos cenahna

        Nya kitu ogé. Hatur nuhun

        1.    Victor cenahna

          Abdi peryogi éta ogé brrrr

  22.   AlbertoGS7 cenahna

    Daptar megah! Hatur nuhun pisan kana padamelanana naha éta bakal dilegaan. Penting pisan pikeun nempatkeun naon waé pikeun masing-masing tweak, kumargi sahenteuna kuring pribadi, dina ieu kuring henteu resep luncat kana kolam renang sareng anu kuring henteu terang naon tujuanana, kuring henteu masang éta.

  23.   skajuan cenahna

    Nembe pangu diupdate deui kanggo ngabenerkeun bug, tapi sigana peryogi lami janten stabil, abdi nuju uji coba jailbreak dugi ka kamari sareng aya sababaraha bug sareng safari anu henteu ngamuat halaman naon waé sareng ngabalikan sambungan nyalira, nalika kuring Ngaleupaskeun deui alat éta Butuh waktos anu lami pikeun ngamimitian normal sareng sentuhanana teu tiasa dianggo dina sababaraha aplikasi, akhirna spotify dieureunkeun maén tanpa alesan. Jailbreak anyar ieu sateuacanna hébat tapi kuring pikir aranjeunna kedah ngantosan sakedik deui sateuacan nyieun umum.

    1.    Horka cenahna

      Mang! Abdi ngajamin pikeun éta! Kuring ogé ngalaman sababaraha masalah sareng Safari, kuring ningali éta rada teu stabil ...

  24.   alextraper cenahna

    Halo! Hatur nuhun pisan kana inpo na! Sae pisan!!

    Pamundut henteu dianggo pikeun kuring IAPcrazy! Naha éta ngan ukur kajantenan kuring atanapi henteu jalan?

    1.    Antony cenahna

      iAPcrazy! henteu jalan 🙁

  25.   Jose cenahna

    Kalayan pangu sareng ios 8 naha kabel kaméra usb dianggo nempatkeun usb pikeun nonton pilem sareng pdf jst… ..? Hatur nuhun

  26.   juceru cenahna

    pengendali pikeun sadayana pikeun kuring dina cydia sigana kuring yén éta henteu ngadukung versi ios 8, naon hartosna na?

  27.   Alexander Rojas cenahna

    Naha "locallapstore" damel di IOS 8.1?

    Hatur nuhun sateuacanna.

  28.   Kembang cesar cenahna

    Iraha Gameplayer bakal diénggalan ??? atanapi aya anu terang tweak sanés kanggo nambihan artos sareng poin dina gim ??? 🙁

  29.   Sherbock cenahna

    Tweak tina "fbnoneedmessenger" aya kasalahan nalika muka obrolan anjeun ngan ukur ningali gelembung nalika anjeun ngahurungkeun alat sareng ujug-ujug aranjeunna ditutup: / Kuring miharep éta ngalereskeun éta!

  30.   Javier cenahna

    Kuring parantos dipasang ifile tapi éta henteu tiasa dianggo sami sareng ios7, ayeuna henteu mendeteksi bagian aplikasi janten kuring henteu tiasa napigasi di antawisna.
    Hal séjén anu henteu dianggo pikeun kuring nyaéta CCK, sateuacan kuring tiasa nonton pidéo langsung tina kartu sd. Ayeuna nalika nyambungkeun éta ngawartosan yén alat anu nyambung teu didukung.
    CCK asli tina Apple sareng kuring gaduh Ipad 2.

    1.    louis padilla cenahna

      Leres, éta mangrupikeun kalepatan anu aranjeunna parantos mendakan sareng aranjeunna badé menerkeun

  31.   Fabian cenahna

    ifile tina repo mana nya?

  32.   Pustakawan cenahna

    Dina iFile angkat ka pilihan / FileManager sareng aktipkeun "Nami Aplikasi". Teras dina panjelajah anjeun buka / diréktori sareng di luhur sadayana anjeun ngagaduhan folder Applications. Entong lebet sapertos sateuacanna ku / var / mobile ...

    1.    Javier cenahna

      Kuring parantos ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun tapi di handapeun palang kamajuan tetep di 0% sareng di luhur nyatakeun ieu di handap

      Ngamimitian Web Server… parantos.
      Ngadaptarkeun Layanan Wéb nganggo Bonjour… parantos.
      Ngadaptarkeun Layanan WebDAV nganggo Bonjour… parantos.
      Bonjour diaktipkeun nganggo nami iPad de javier.
      Narima koneksi di http://iPad-de-javier.local:10000 or http://192.168.1.38:10000.
      Bonjour diaktipkeun nganggo nami iPad de javier.
      Narima koneksi di http://iPad-de-javier.local:10000 or http://192.168.1.38:10000.

  33.   Javier cenahna

    Kuring ngalakukeun naon anu anjeun carioskeun tapi henteu diréktori muncul dina panjelajah, bilah kamajuan di handap tetep dina 0%.

    1.    xavibotero cenahna

      Bro Kuring henteu satia repo hackyouriphone sareng éta henteu masihan kuring masalah anu masihan anjeun sareng kuring nganggona sami, ieu retak gaduh catetan sareng sadayana sareng éta tiasa dianggo pikeun kuring sapinuhna, narik pikeun masang tina repo ieu pikeun ningali kumaha jalanna

    2.    xavibotero cenahna

      Damn proofreader, ngajantenkeun anjeun ngaco, henteu satia hahaha

  34.   xavibotero cenahna

    Padamelan anu saé, kuring resep halaman ieu, komitmen pisan kana karyana, kuring gaduh patarosan, naha anjeun terang aya tweak kanggo ngabales pesen WhatsApp tanpa ngalebetkeun aplikasi?

    1.    louis padilla cenahna

      Di momen kuring henteu terang nanaon. Mudah-mudahan aplikasi nambihan sacara resmi

  35.   Javier cenahna

    Xavibotero, sanaos kuring masang ifile tina Repo anu anjeun carioskeun, hal anu sami kajadian ka kuring, kuring henteu tiasa ngakses bagian aplikasi sareng CCK henteu jalan.

    1.    Andrew cenahna

      Naon waé cara ningali Yomvi dina apple tv sareng ios8?

      Hatur nuhun pisan 🙂

      1.    Jose Carlos Campos cenahna

        Kuring ngantosan sareng hariwang ogé

      2.    louis padilla cenahna

        Ayeuna kuring henteu acan mendakan.

  36.   GeorgeV cenahna

    Bangkong ayeuna aya di:

    Var / hapé / Wadahna / Kebat / Aplikasi

    1.    GeorgeV cenahna

      Aplikasi na hartosna….

  37.   Maca cenahna

    Daptar anu saé, hatur nuhun! Kuring sono dina daptar tweak anu kuring peryogikeun sapertos cai dina Méi: Proyék Pro, pikeun ngirim poto ku WhatsApp langsung tina galeri galeri. Naha anjeun terang naha éta tiasa dianggo sareng IOS 8? Nuhun sateuacanna.

  38.   Juanjo cenahna

    Sareng dreamboard? Kuring parantos milarian sarébu situs pikeun ningali saha waé anu nyarios sareng teu aya nanaon, aya seueur patarosan ngeunaan dreamboard pikeun IOS 8.1 tapi teu aya jawaban, sareng jarang, kalayan jumlah tulisan anu saurang manggihkeun ngarujuk ka dreamboard pikeun IOS 7 sareng yén Teu aya malah minimal inpormasi ngeunaan dreamboard pikeun IOS 8

  39.   Arturo Gonzalez cenahna

    Gameplayer pikeun ios 8 iraha ???

  40.   Carlos cenahna

    Iraha InTube bakal kaluar?

  41.   Pekedir cenahna

    Hai, kuring énggal, kuring ngagaduhan masalah sareng ifile, éta méré kuring kasalahan nalika nempatkeun kartu sd pikeun maénkeun pilem. Batur terang naon anu kuring kedah lakukeun.

  42.   Pekedir cenahna

    Usb toko alatna henteu cocog tiasa saha ngabantosan kuring hatur nuhun éta iPad 2

  43.   DJDM cenahna

    Halo, patarosan ngeunaan tweak recorder audio, kuring mésér éta aya dina 7.1.2 ayeuna aranjeunna parantos ngarobih iphone sareng sareng 8.1 kuring masang tweak tapi pikeun ngabuktoskeun lisénsi éta naroskeun ka kuring pikeun UDID iphone lami anu kuring henteu deui gaduh ... kumaha kuring ngaktipkeunana Henteu aya email dina halaman pamekar pikeun komunikasi sareng anjeunna.

    a ucapan.

  44.   Juanjo cenahna

    Halo! Kusabab jailbreak pikeun IOS 8 kaluar kuring atosan ngantosan kapal laut, kuring parantos milarian seueur situs sareng teu aya nanaon, ngan ukur patarosan, ogé kuring kedah nyarios yén kuring tungtungna gaduhna, tapi henteu dina répo naon waé, éta tiasa dianggo kalayan sampurna, diuji kalayan téma pikeun OS X Yosemite sareng OS X PAD, font na nyaéta http://wind07.appspot.com/r7/, tungtungna dreamboard jalan di IOS 8.1

  45.   John cenahna

    Iraha Gameplayer pikeun ios 8.1 badé kaluar? atanapi aplikasi naon anu sami? Punten jawabkeun!

  46.   Alex cenahna

    Saha waé anu terang iraha bakal aya gameplayer pikeun ios 8.1? Punten mairan

  47.   Rigobert cenahna

    Naha aya anu terang wifi kuring henteu tiasa dianggo dina iphone4 henteu nunjukkeun tombol na héjo

  48.   Claudia cenahna

    Halo, aya anu terang naon anu lumangsungna linktunes di ios8 xk kuring muka éta kuring milari lagu na kuring mendakanana tapi nalika kuring masihan ka unduh éta daun aplikasi éta ditutup nyalira.
    Punten tingali naha aya anu tiasa nulungan kuring, Nuhun!

  49.   Louis tukang sihir cenahna

    Halo Abdi hoyong nelepon nganggo nomer telepon tina kartu sim kuring tina 3gb iPad kuring. Kumaha carana kuring sareng kuring ogé hoyong nampi anjeun.

  50.   Pablooski cenahna

    Halo alus! Music Box tiasa dianggo sareng ios 8.1.2? Thankssss

  51.   Diego cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah, kuring ngagaduhan IOS 8.3 sareng dina tiori localIAPstore jalan, patarosan na nyaéta nalika kuring masangna, éta henteu muncul dina setting ku akibatna éta henteu tiasa dianggo upami batur tiasa ngabantosan kuring bakal ngahargaan pisan.

  52.   Leo cenahna

    Karek sumping, iPad ngawartosan yén safari moal ngantep kuring ngaunduh file ieu. Batur pasihkeun ka abdi