Deteksi kacilakaan mobil iPhone 14 diuji. Gawéna kacida alusna

Uji kacilakaan diuji dina iPhone 14

Iraha waé alat Apple énggal kaluar, seueur pangguna anu hoyong nguji éta. Tujuan salian ti mariksa naha fitur-fitur anyar tiasa dianggo atanapi henteu, nyaéta pikeun ngahasilkeun kontén dina jaringan sosialna. Tapi sesa urang kauntungan tina tés ieu, sababaraha rada aneh, nyaho lamun naon Apple implements nyaeta haseup atanapi henteu. Dina kasempetan ieu, kapasitas tina iPhone 14 pikeun ngadeteksi kacilakaan mobil tur tingal kumaha gawéna. A YouTuber geus nyieun tés pikeun manggihan naha éta jalan atawa henteu. Sigana yén hasilna geus pohara alus. 

Salah sahiji fitur anu parantos ditambah kana iPhone 14 énggal nyaéta kamampuan pikeun ngadeteksi kacilakaan mobil. Dina hal ieu, palayanan darurat diwaspadakeun upami diperyogikeun. Gawéna sapertos deteksi ragrag. Upami kacilakaan dideteksi sareng pangguna henteu ngabatalkeun sistem bewara darurat sacara manual, sadaya protokol dimimitian. Aya sababaraha kasus dimana kahirupan disimpen kalayan deteksi ragrag, janten kedah dianggap yén sistem ieu bakal sami. Tapi tangtu, urang kedah percanten ka Apple sareng yén fitur éta bakal hurung nalika sakuduna. Kami henteu ragu yén éta bakal.

Hal anu saé nyaéta pikeun nguji éta, tapi tangtosna, logistikna sesah pisan, iwal ti YouTuber ieu yén éta parantos diverifikasi kumaha fungsina diaktipkeun dina waktos anu pas sareng urang tiasa teras-terasan percanten ka Apple sareng palaksanaan énggal na. Naon geus recreated ngaliwatan kandaraan dikawasa jarak jauh. Di jerona, iPhone 14 parantos dipasang. Éta tabrakan sacara terkendali sareng pinuh ku kaméra di sakurilingna, anjeun tiasa ningali kumaha sistemna jalan.

Sakali tabrakan kajantenan, sanés tanpa sababaraha usaha anu gagal, fitur deteksi kacilakaan iPhone 14 Pro sacara otomatis diaktipkeun sareng telepon ngamimitian mundur SOS darurat. Waktos ieu dibatalkeun supados henteu nelepon anu teu aya gunana ka layanan darurat anu nyata. Lajeng aya deui ngajempolan sarta fungsi terus aktip, jadi eta bisa disebutkeun yen geus Simkuring gaduh hiji deui pitulung. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.