Dinten ayeuna, 24 Séptémber, iPhone 13 sareng mini iPad énggal mimiti ditampi

Ngan saminggu katukang Apple muka reservasi pikeun modél iPhone 13 anyar sareng mini iPad anu diperbarui. Dina minggu ieu dimana urang parantos ningali sagala rupa ulasan dina saluran YouTube sareng anu sanésna Giliran anu protagonis leres, para pangguna. 

Dinten ayeuna, 24 Séptémber, Apple parantos ngagaduhan manajer logistik di panjuru dunya sahingga pangguna anu nyayogikeun iPhone 13 dina dinten anu munggaran, nampi éta dina sésa dinten. Aya seueur pangguna anu ngabagi pangalaman hébat ieu di saluran Telegram kami sareng seueur anu sanés dina jaringan sosial, jst.

Toko dibuka pikeun nyokot sareng anjeun panginten kedah mésér iPhone 13

Toko Apple dibuka dinten ayeuna tabuh 8:00 di nagara urang pikeun kumpulan tina modél mini iPhone sareng iPad énggal pikeun sadayana anu milih pilihan pangiriman di toko ieu. Dinten dinten khusus pikeun rébuan jalma di panjuru dunya anu bakal nampi modél iPhone énggal.

Bisi wae, anu penting nyaéta anu nganjang ka toko Apple ayeuna tiasa cukup untung nyandak modél anyar iPhone 13 atanapi bahkan iPad mini tanpa reservasi. Sakali-kali kajadian éta jalma moal ngukut produk anu disayogikeun (ku alesan naon) sareng tepatna modél-modél ieu anu dijual ayeuna. Salaku tambahan, seueur pangguna kadang-kadang nyayogikeun dua terminal teras ngan nyimpen hiji, sadaya alat ieu ayeuna tiasa dipendakan di toko Apple.

Ngahaturkeun nuhun ka sadayana anu nembé ngaraos iPhone anyar na 13!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pablo cenahna

    iOS 15 atanapi iPhone 13 pro ngagaduhan bug anu rongkah kusabab éta henteu ngijinkeun muka konci ku Apple Watch.