Poé peluncuran Apple Watch Series 7 énggal parantos sumping!

Saatos saminggu ti saprak reservations tina anyar Apple Watch Series 7 dinten Jumaah 15 Oktober Anu mésér anu untung tina smartwatch Apple ieu bakal ngamimitian nampi éta di bumi atanapi tiasa ngajemput di Apple Store dina waktos anu dipilih. Salaku tambahan, perusahaan teras-terasan nyimpen sababaraha saham pikeun toko resmina janten ulah ragu mampir salah sahiji diantarana upami anjeun badé mésér alat Apple anyar ieu anu diluncurkeun ayeuna.

Apple Watch Series 7 fokus pisan dina layar

Tanpa ragu bédana hébat anu urang tingali dina video sareng ulasan munggaran Apple Watch Series 7 aya dina layar. Seueur pangguna anu ningali bédana layar ieu sareng anu model saméméhna sareng sigana mah éta bédana utama. Leres yén carjer pamustunganana nyaéta USB C sareng bunderan anu béda ditambihan dina modél ieu, tapi dina garis umum anyar Apple Watch Series 7 jelas ningkat dina layar na. 

Sadaya jalma anu mesen dinten kahiji sareng salami menit munggaran gaduh tanggal kiriman dinten ayeuna, sésana kedah ngantosan sakedik deui. Nya, sakedik henteu, "seueur" sareng nyaéta waktos pangiriman pikeun arloji Apple anyar ieu dugi ka akhir bulan Nopémber sareng awal Désémber dina kasus anu pangsaéna. Kurangna komponén nyababkeun masalah dina suplai jam tangan ieu sareng sigana bakal kieu bari.

Bisi naon, jalma anu nganggo jam tangan anyar dina pigeulangna, urang teu kedah deui nyarios, Ngarasakeun aranjeunna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   flx cenahna

    Nya, kuring nyekel hiji (aluminium HENTE sélulér) dinten Salasa 12, sareng ramalan pangirimanna nyaéta 29 Nov - 3 Des