Karakter Disney sareng Nickelodeon darat di Apple Arcade

Disney

Agustus kamari, platform langganan kaulinan Apple Arcade, ngaleuwihan 200 kaulinan sadia. Seueur judul anu parantos ngahontal platform ieu henteu langkung ti versi judul anu sayogi di App Store dimana pameseran parantos ngaleungitkeun pikeun tiasa nawiskeun aranjeunna dina platform ieu, sahingga ngaganggu bagian tina operasi kaulinan.

Dinten Jumaah salajengna, jumlah judul anu aya dina Apple Arcade bakal nambihan judul énggal, khususna dua: Disney Melee Mania y Ténis ekstrim Nickeloden. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan dua judul ieu, kuring ngajak anjeun neraskeun maca.

Disney Melee Mania

Disney Melee Mania mangrupa kaulinan Jenis arena dimana tim 3 urang tarung dina kaulinan 5 menit. Diantara karakter anu tiasa urang pilih nyaéta Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Elsa ...

judul ieu bakal sadia pikeun iPhone, iPad, Mac jeung Apple TV.

Kaulinan geus dijieun ku Mighty Bear Kaulinan studio jeung, nurutkeun lulugu perwira eksekutif na, Simon Davis:

Kami bungah tiasa damel sareng Disney pikeun nyangking karakter anu dipikacinta ieu ka buruan arena perang munggaran Disney sareng Pixar, sayogi sacara éksklusif di Apple Arcade.

Peminat bakal bersaing sareng juara Disney sareng Pixar gaya arcade dina tawuran anu pikaresepeun sareng panik pikeun salamet tina huru-hara anu huru-hara sareng tetep dina sorotan.

Ténis ekstrim Nickelodeon

Kaulinan anu sanés badé sumping ka Apple Arcade nyaéta Nickelodeon Extreme Tennis, anu nampilkeun karakter Nickelodeon anu iconic sapertos. SpongeBob, Angelica, Rocko, Garfield jeung sajabana.

Judul ieu nawiskeun kami mode multiplayer ngadu pamaén ngalawan silih ngalawan Nickelodeon themed backgrounds kawas Bikini Bottom. Éta ogé kalebet mode carita pamuter tunggal dimana pamaén ditugaskeun pikeun maju ngaliwatan tantangan unik pikeun tiap karakter.

judul ieu bakal sadia pikeun iPhone, iPad, Mac jeung Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.