Diuji kapasitas batréna iPhone 13 saatos dipiceun

Sapertos anu diarepkeun, pas Apple parantos ngamimitian nganteurkeun paréntah anu munggaran iPhone 13, teardowns munggaran parantos gancang muncul dina média sosial. Sok aya seueur panasaran ningali bagian jero alat anyar anu nembongan di pasar.

Sareng salah sahiji data munggaran anu terang nalika ningali jero iPhone 13 anu anyar, nyaéta kapasitas sabenerna batré Anjeun, Kusabab éta layar-dicitak dina komponén éta sorangan. Janten urang parantos gaduh kapasitas batré tina opat modél iPhone 13. Hayu urang tingali ku aranjeunna.

Unit mimiti pesenan mimiti iPhone 13 anyar di sakumna dunya parantos mimiti dikirimkeun. Sareng éta mangrupikeun Palasik pikeun ningali saha pangguna munggaran anu nyebarkeun "unboxing" sareng kesan anu munggaran, sareng anu paling wani, anu mimiti ngabongkar.

Sareng tangtosna, salah sahiji data anu paling relevan anu anjeun tiasa titénan nalika anjeun ngaluarkeun iPhone nyaéta ningali kapasitas batréna anu nyata, sabab dicitak dina layar. Janten urang parantos tiasa mastikeun yén perusahaan henteu nipu kami, sareng saleresna opat modél anyar iPhone 13 gaduh batré kapasitas anu langkung ageung tibatan tina rentang iPhone 12.

Babandingan antara iPhone 13 sareng iPhone 12

  • iPhone 13 mini: 2.406 mah vs. iPhone 12 mini: 2.227 mah
  • iPhone 13: 3.227 mah vs. iPhone 12: 2.815 mah
  • iPhone 13 Pro: 3.095 mah vs. iPhone 12 Pro: 2.815 mah
  • iPhone 13 Pro Max: 4.352 mah vs. iPhone 12 Pro Max: 3.687 mah

Ningali kana kamampuan anu saéstuna, perusahaan henteu ngabobodo urang. Apple parantos mastikeun yén iPhone 13 Pro nawiskeun dugi ka 1,5 jam langkung lami umur batre dibandingkeun sareng iPhone 12 Pro, sedengkeun iPhone 13 Pro Max ngagaduhan umur batre dugi ka horas 2,5 langkung lami tibatan iPhone 12 Pro Max.

Janten pikeun kapal gancang, éta mangrupikeun hal anu munggaran anu parantos dititénan dina disassemblies anu diterbitkeun munggaran. Kami bakal ngantosan pembongkaran pakakasna iFixit pikeun langkung rinci téknis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan cenahna

    Rada jarang yén iPhone 13 ngagaduhan langkung batré tibatan iPhone 13 pro