Dua belas Kidul ngaluncurkeun kasus BookBook pikeun iPad Air 2 sareng iPad mini 4

buku buku

Dinten ieu kuring nembé nyarios sareng jajaka ti Actualidad iPad ngeunaan kasus pikeun iPhone 6 kuring, nutupan atanapi kasus anu ngajaga iDevices urang Sareng naon anu anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun nyalira nalika nyéépkeun ampir € 1000 dina alat Apple. Pantes yén sadaya alat anu aya di Cupertino gaduh desain anu saé sareng tungtungna sadaya panilitian anu dilakukeun ku tim Jony Ive dikirangan ku kasus anu robih (dina sababaraha waktos) desain alat kami.

Éta ogé leres aya seueur aksésoris anu ngagabungkeun pisan kalayan alat-alat sareng kaaslian atah dina seueur diantarana. Dinten ieu kami mawa anjeun teh Dua belas Buku Selatan, sababaraha panutup anu béda, anu bakal ngajantenkeun iDevice anjeun kamuflase dirina antara buku naon waé di perpustakaan anjeun. Dua belas Kidul nembé mekarkeun katalog na sareng parantos ngaluncurkeun mitos BookBook keur iPad Air 2 sareng iPad Mini 4...

Panutup anyar ieu ngajaga desain anu parantos dianggo ku BukuBook sanés kanggo alat Apple. Kuku kulitna nutupan éstétika buku éta bakal ngajantenkeun saha waé anu ningali anjeun sirik. Éta ogé bakal ngajantenkeun lectern saprak desain bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun iPad anjeun sacara horizontal. Sababaraha kasus anu sumping kana alat anyar ieu sareng anu bakal sumping, sakumaha anu diumumkeun ku jalma-jalma ti Dua belas Kidul, datang pas ka iPad Pro anyar.

Buku Buku Dua Welas Kidul anu anyar ieu kanggo anjeunna iPad Air 2 dibanderol $ 79,99 (ditambah $ 20 upami urang hoyong dikirim ka Spanyol), sareng kanggo panutup BookBook kanggo iPad mini 4 dibanderol $ 69,99 (Biaya pengiriman ka Spanyol ogé gaduh biaya $ 20). Janten ayeuna anjeun terang, upami anjeun hoyong kasus aslina, anu iPad anjeun bakal langsung teu katénjo, tong ragu dina Dua belas Buku Selatan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.