Dua iPhone generasi kahiji, dijual $ 25,000

ebay-iphone

Dunya ngumpulkeun nyaéta dunya anu gélo. Benerna sanés sanés mimitina urang ningali berita ngeunaan ciri ieu, atanapi éta ogé anu terakhir. Sateuacanna kantos disebatkeun yén produk Apple kaleungitan nilai sakedik tina waktos, hal éta urang tiasa mariksa naha urang ngajual alat lami urang sareng pasangan atanapi tilu taun kanggo ngagaleuh anu énggal.

Nanging, aya produk anu henteu ngan ukur henteu kaleungitan nilaina, tapi kéngingkeunana. Ieu kajadian ku hijian anu munggaran sareng anu parantos model diteruskeun. Salaku tambahan, langkung seueur nilai perusahaan, langkung saé harga anu ditunda permata alit ieu anu seueur anu parantos hilap.

Urang nyarioskeun iPhone generasi kahiji, anu diical deui di 2007. Modél anu langka di nagara-nagara di luar Amérika Serikat, kumargi éta henteu dijual sadayana. Tapi langkung jarang mendakan iPhone 2G generasi kahiji dina bungkusan aslina, hal anu ngajelaskeun harga anu ageung tina iklanna.

Dua iPhone (duanana dina kotak aslina, hiji henteu dibuka sareng hiji nganggo saeutik pisan panggunaan) babarengan sareng kantong aslina produk dina waktos éta. Ieu mangrupikeun hal anu leungit, ti saprak ayeuna aranjeunna henteu masihan kantong khusus gumantung kana produk anu anjeun mésér. Duanana modél gaduh kapasitas 8GB.

Ngalakukeun sakedik panilitian dina eBay, dimungkinkeun pikeun kéngingkeun modél anu sami pikeun harga anu langkung handap, sanaos henteu kaleuleuwihi. Jelas, upami éta henteu ngajaga bungkusan na nunjukkeun tanda panggunaan, hargana turun lumayan, sabab kolektor néang éta anyar, kumargi salaku telepon sélulér ayeuna praktis henteu kapake, sanaos aranjeunna teras damel.

Naha aya diantara anjeun anu kersa mayar harga iklan kanggo pak iPhone anu unik ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pizset cenahna

    satuju pisan! Dina sadaya berita hal anu sami kajadian ka kuring sareng salaku jelema bodo yén kuring mimiti milari tautan anu terang yén kuring aya dina iPhone News ... teraskeun sapertos kieu, maca koméntar pamiarsa satia anjeun yén saatos éta eupan anjeun, atanapi masihan anjeun iphone anyar, naon lawon

  2.   bastianaens cenahna

    Kuring gaduh 2g, sanaos dianggo, tapi tiasa dianggo sampurna, sareng kotak na.

  3.   juanca cenahna

    Kusabab kuring ningali anjeun resep pisan, kuring ngantepkeun tautan ieu dimana anjeun ngagaduhan harga anu langkung mirah, saur anjeun sapertos naon !!!
    http://www.ebay.com/itm/NEW-VERY-RARE-MINT-Apple-iPhone-1st-Generation-4GB-MA501LL-A-SEALED-NIB-/281406453962?pt=Cell_Phones&hash=item418521b8ca

    1.    paco pil cenahna

      Éta sanés tautan tina artikel raray burit

  4.   Tetix cenahna

    Kuring gaduh 3 2g iPhone sareng kotakna tapi éta saéna dipaké, kuring bakal ngantosan sababaraha taun deui hahaha