'Apple Support' matak ngamudahkeun pikeun ningali garansi sareng cakupan produk kami

Mésér anu énggal pakakas dina bagian pangguna éta kedah ngagaduhan séri ciri dasar supados konsumén tetep tenang. Mimiti, inpormasi kualitas ngeunaan alat anu anjeun meser. Kadua, transparansi ngeunaan metode pengiriman barang, perkiraan lilana sareng perkiraan tanggal kiriman. Sareng pamustunganana, paméran tina sinyalna sareng jaminan anu ditawarkeun ku perusahaan. Apple nawiskeun garansi sataun dina sadaya alatna kalayan kamungkinan mésér asuransi tambahan, AppleCare. Kalayan apdet aplikasi énggal 'Dukungan Apple' Kami tiasa mariksa garansi alat kami sareng sinyalna upami urang gaduh AppleCare.

Pariksa sinyalna alat anjeun tina 'Apple Support'

Peryogi bantosan? Kéngingkeun dukungan téknis anu anjeun peryogikeun pikeun produk Apple karesep anjeun - sadayana ti hiji tempat. Dukungan Téknis Apple masihan anjeun aksés khusus kana solusi pikeun sadaya produk sareng jasa Apple anjeun. Diajar kumaha ngatur langganan anjeun atanapi ngareset kata sandi Apple ID, sareng anu sanésna.

Apple mutuskeun ngaluncurkeun aplikasi pikeun konsentrasi dukungan sareng jasa téknis henteu kedah gélo dina halaman wéb anjeun. Éta téh Apple Support, aplikasi saderhana, serbaguna sareng lengkep anu sayogi pikeun ios sareng iPadOS. Nalika mangtaun-taun ngaliwat, aplikasi ieu di vitaminisasi ku seueur berita deui sareng parantos janten tempat rujukan pikeun nyungkeun bantosan ti dukungan téknis bahkan nyungkeun pasini angkat ka Apple Store.

anyar Vérsi 4.2 ngenalkeun tilu aspek anyar anu ningkatkeun kagunaan sareng nyayogikeun fungsi énggal pikeun pangguna. Mimiti, pilihan panginget terpadu reservasi ngalangkungan telepon atanapi pesen téks. Ieu kagabung dina Apple Store fisik dimana aranjeunna wartosan anjeun nalika Genius parantos gratis sareng anjeun tiasa angkat ka toko. Nanging, dina versi anyar ieu nalika ngadamel reservasi anjeun tiasa nyetél panginget otomatis.

Éta ogé parantos dilebetkeun alat pikeun mariksa sinyalna sareng status jaminan produk urang. Upami urang gaduh AppleCare, urang tiasa ningali sababaraha aspék anu parantos kami katutup sareng jalan pikeun ngaksés dukungan anu urang peryogikeun. Salaku tambahan, a App Klip pikeun gampang parios garansi ngenalkeun teh nomer séri atanapi ku milih alat tina ID Apple kami.

Apple Support (AppStore Link)
Dukungan Applebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.