ESR Ngaluncurkeun Kasus AirPods Cocog MagSafe Mimiti

Apple parantos ngaluncurkeun AirPods 3 énggalna kalayan énggal tina kotak ngecas anu cocog sareng sistem MagSafe, sareng ESR ngiringan peluncuran ieu sareng kasus HaloLock énggal nu ngajaga kasaluyuan.

AirPods 3 anyar gaduh desain énggal, kualitas sora anu langkung saé sareng ogé kotak ngecas anu cocog sareng sistem MagSafe Apple, anu ngamungkinkeun éta dipasang sacara magnét ka pangecas anu cocog, ngagampangkeun ngecasna anu dijamin salawasna dina posisi anu sampurna. luhureun majalah. Tapi upami urang nambihan kasus pelindung pikeun AirPods, fitur ieu ngaleungit, naha éta Perlu yén panutup ogé ngalebetkeun magnét anu diperyogikeun supados terus napel kana pangecas.. Panutup munggaran tina ciri ieu ayeuna sayogi sareng tina merek ESR.

Kasus ieu ngagaduhan desain karakteristik kasus AirPods, kalayan dua lembar silikon sareng hook pikeun nempatkeun kana ransel atanapi gantungan konci. Éta ninggalkeun konektor Lightning bébas pikeun bisa ngeusi batre ku kabel, sarta ogé nandaan tombol deui dipaké pikeun numbu kotak ka iPhone Anjeun atawa ngareset eta lamun perlu. Tapi dina tonggong urang ningali opat magnét anu bakal dianggo pikeun gabung sacara magnét kana sistem MagSafe Apple. Ka Apple MagSafe Cable jeung MagSafe Duo Ngecas Lawu Urang ayeuna bisa nambahan jumlah alus asesoris ti pabrik séjén anu cocog sareng sistem ieu, sarta dina waktu anu singget urang bakal boga leuwih loba carjer sadia.

Kasus éta gaduh harga anu pikaresepeun pisan, € 15,99 dina Amazon (link) sareng sayogi dina sababaraha warna: biru, hideung sareng beureum. Ayeuna éta ngan ukur sayogi pikeun AirPods 3, sanaos AirPods Pro ogé parantos kalebet kasus ngecas anu cocog sareng MagSafe. Kami bakal ati-ati upami éta ogé kaluar pikeun modél headphone ieu, anu diperkirakeun henteu diropéa dugi ka satengah munggaran 2022.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.