EU hoyong pesen diseberang antara sadaya aplikasi olahtalatah

Olahtalatah

Ieu undoubtedly salah sahiji warta paling beredar minggu. The EU hoyong ngeureunkeun monopoli ayeuna tina aplikasi olahtalatah mobile anu hébat, sareng parantos damel, kalayan tagihan anu pasti bakal nguntungkeun pisan pikeun urang pangguna.

Anggota parlemén Éropa hoyong sadaya aplikasi olahtalatah tiasa meuntas pesen anjeun sarta obrolan. Kalayan kecap sanésna, contona, anjeun tiasa ngirim pesen nganggo aplikasi Messages dina iPhone anjeun sareng nampi kana WhatsApp anjeun salaku pangguna Android ... candak ayeuna.

Uni Éropa nuju ngerjakeun proyék na UU Pasar Digital (DMA), runtuyan undang-undang anu, upami disatujuan, bakal ngajantenkeun aplikasi olahtalatah anu béda-béda tiasa dianggo sareng anu sanés. iMessage, Telegram, Signal, WhatsApp, Facebook Messenger sareng anu sanésna kedah tiasa ngirim sareng nampi pesen anu sanés.

pakét hukum ieu dimaksudkeun pikeun maranéhanana aplikasi anu pohara populér, kalawan leuwih ti 45 juta pangguna aktip per bulan atawa 10.000 pamaké perusahaan aktip per taun. Janten sadaya anu paling sering dianggo anu urang terang kedah tunduk kana undang-undang anyar ieu di Éropa, upami aranjeunna disatujuan.

Gagasan anu sigana saderhana sareng mangpaat pikeun pangguna, tapi éta pasti bakal nyeri sirah pikeun pamekar aplikasi olahtalatah anu béda-béda ayeuna. Hiji prosés, nu bakal panjang jeung mahal.

Kahiji, sabab bakal perlu nyieun protokol anu cocog sareng sadaya platform, sarta kadua, yén unggal pamekar bisa nerapkeun eta ka aplikasi husus maranéhanana, saprak sistem nu unggal aplikasi ngagunakeun pisan béda, kitu ogé protokol enkripsi. contona..

Upami undang-undang sapertos kitu disalurkeun, EU kedah masihan pamekar sababaraha waktos ambéh maranéhanana bisa nerapkeun ceuk peraturan anyar dina platform maranéhanana. Urang bakal ningali kumaha tungtungna ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.