FIFA ngalarang pamaén pikeun nganggo headphone Beats nalika Piala Dunia

Neymar sareng Beats dina iklan

La FIFA Éta parantos ngalarang ka pamaén tim maén bal nganggo headphone mérek Beats salila Piala Dunia Brazil 2014 anu nuju dibantah waktos ayeuna, ti saprak perusahaan Jepang Sony mangrupikeun salah sahiji sponsor resmi kajawaraan. Salah sahiji kaayaan anu ditetepkeun Sony nalika ngahontal perjanjian sponsor nyaéta pamaén bal anu kedah nganggo headphone tina mérek éta nalika sumping di stadion pikeun pertandingan atanapi sési latihan.

Intina nyaéta éta kaseueuran pamaén bal pikeun headphone tandatangan Beats, nembé kaala ku Apple, boh ngalangkungan perjanjian komérsial sareng mérekna, sapertos anu kajantenan pamaén Brasil Neymar atanapi Spanyol Cesc Fabregas. Dina mimiti Piala Dunia kami ningali kumaha Beats ngaluncurkeun iklan anu judulna 'Kaulinan Sateuacan Kaulinan' anu parantos ngahontal angka 15 juta kunjungan dinten ayeuna.

Ellen petry langsing, tilas eksekutif Apple sareng Google ngarujuk kana hal ieu parantos ngucapkeun kecap-kecap ieu:

"Nalika éta nu mikaresep tingali atlit Piala Dunia nganggo Beats dina waktos luang anu dipikahoyong ku aranjeunna, éta ngagaduhan pangaruh anu langkung ageung tibatan nonton pamaén ngaitkeun sapatu Adidas atanapi nguseup inuman anu disponsoran » 

Éta pamaén resep ngagunakeun headphone Beats pikeun ngarugikeun Sony, sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan perjanjian komérsial sareng perusahaan Dr. Dre, hartosna éta sacara bébas resep milih headphone anu nawiskeun kualitas pangluhurna konsentrasi sareng motivasi dirina sateuacan pertandingan maén bal, anu henteu diragukeun nyésakeun perusahaan Jepang di tempat anu goréng. Kusabab ieu Sony parantos mutuskeun pikeun ngawadul ka FIFA supados perjanjianana kajantenan na kontropérsi diciptakeun.

Naon kaputusan anjeun pikir pamaén anu disponsoran ku perusahaan Beats kedah ayeuna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Francisco cenahna

    Tulisan anu saé pisan, kaleresan sigana kuring henteu adil dina pihak Sony pikeun nentang kabébasan anu kedah dipiboga ku pamaén, upami pikeun aranjeunna éta ketukan mangrupikeun anu kualitasna paling luhur (sareng anu leres didangukeun pisan) aranjeunna kedah ngantepkeun anggo na. Tapi hei, perjuangan ieu ngagunakeun alat pikeun iklan ngingetkeun kuring seueur Samsung, kusabab pangguna sacara bébas resep iPhone, janten Samsung ngadamel perjanjian pikeun aranjeunna nganggo Samsung na dina acara anu paling terkenal.

    1.    Cesar Estrada cenahna

      xD naon penyimpangan anu ceuk jalma ieu xD ngéléhkeun kualitas xD anu saé parantos lirén maca koméntar na

    2.    Jose cenahna

      Kuring satuju sareng anjeun, sadayana henteu, nganggo sareng tuang anu aranjeunna pikahoyong. Tapi dina hal ieu anjeun salah, upami perusahaan invests dina acara, éta sanés kusabab éta LSM, éta iklan sareng iklan mangrupikeun artos. Éta sapertos di Sochi enya, sareng éta…, jutaan aranjeunna bakal dikaluarkeun pikeun ngamajukeun produkna. Saur perusahaan anu dimaksud gaduh sadayana hak pikeun nungtut, sahenteuna di tempat umum, yén aranjeunna nganggo produkna, sanaos aranjeunna nganggo hélem na dipasang atanapi henteu masihan pernyataan anu pikaresepeun ngeunaan produkna. Ieu MARKETING.
      Naon BEATS kualitas luhurna ??? Goréng naif ... Éta sababna anjeun bakal salawasna nguping sakumaha hadé BEATS anu kadéngé (anu sacara total tunduk kana spéktrum pendengaran masing-masing jalma) sanés ngeunaan ciri na di payuneun batur….