Facebook tiasa ngaluncurkeun smartwatch pikeun bersaing sareng Apple Watch

Facebook

Apple Watch Series 5 nyaéta smartwatch paling dijual di sadayana taun 2020. Kalayan naékna penjualan ku pangguna, parantos aya langkung ti 100 juta Apple Watch di tangan pangguna. Campuran parangkat lunak sareng perangkat keras ngajantenkeun Apple Watch salah sahiji kasempetan anu pangsaéna pikeun ngawaskeun tanda vital urang sareng latihan urang. Nanging, pasar smartwatch parantos diunggah ku pesaing anyar. Éta dikabarkan yén Facebook tiasa ngaluncurkeun smartwatch na nyalira taun payun sareng generasi kadua di taun 2023.

Jam tangan Facebook: tantangan pikeun merangan masalah privasi

Jaringan sosial Facebook lirén fokus ngan ukur dina portal sosial pikeun nuliskeun produk sareng solusi bisnis sanés sababaraha taun ka pengker. Sababaraha produk énggalna disumputkeun dina solusina Portal, sakumpulan layar tina ukuran anu bénten-bénten pikeun nelepon video sareng jasa anjeun atanapi jasa pihak katilu. Produk anu kawéntar ogé nyaéta Oculus, saruntuyan produk anu aya hubunganana sareng kanyataan anu ditambuh: kacamata sareng asesoris pikeun ningkatkeun pangalaman virtual.

Tulisan anu aya hubunganana:
Analis nyatakeun yén aya langkung ti 100 juta pangguna nganggo Apple Watch

Nanging, sedengna Émbaran ti nunjuk kana naon Facebook tiasa ngaléngkah deui: ngaluncurkeun smartwatch sorangan taun payun. Mangrupikeun komitmen anu kuat pikeun ngasupan pasar dimana aya pesaing anu hébat sapertos Apple sareng Apple Watch na atanapi Huawei ku arloji GT2 na. Éta bakal janten tugas anu sesah pikeun kéngingkeun nomer tina produk hébat ieu, tapi éta tiasa janten awal anu saé pikeun Facebook.

Arloji pinter ieu tiasa ningali cahaya dina 2022 sareng generasi kadua sayogi di 2023. Produkna tiasa kalebet alat monitoring sareng latihan kaséhatan, éta bakal ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng réréncangan sareng palatih berkat jasa Facebook nyalira. Salaku tambahan, dipiharep tiasa kalebet perangkat lunak Wear OS atanapi Android ti Google.

Konci pikeun produk ieu bakal aya dina integrasi jam tangan pinter sareng jasa Facebook. Salaku tambahan, anjeun panginten henteu peryogi sambungan kana terminal sélulér tapi sanés nganggo jaringan seluler ngalangkungan koneksi data anu napel dina eSIM virtual. Tukang, harga produk tiasa caket kana harga biaya tina produksi. Tapi anu pasti nyaéta upami aranjeunna hoyong leres-leres bersaing, hargana kedah saluyu sareng fungsi anu ditawarkeun sareng nyayogikeun dukungan anu langkung ageung pikeun privasi pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.