Gambar munggaran tina smartwatch HTC disaring

htc-halfbeak-2

Firma Taiwanese HTC mangrupikeun salah sahiji ti saeutik firma anu ngadamel smartphone anu henteu acan ngaluncurkeun smartwatch dugi ka ayeuna. Kami parantos nyarioskeun perkawis ieu smartwatch HTC anu sakinten ampir sataun, tapi dugi ka ayeuna teu acan aya spésipikasi anu bocor, langkung pisan gambar anu bakal nawiskeun kami pitunjuk ngeunaan kumaha alatna bakal. Deui tina jaringan sosial Cina Weibo gambar anu munggaran parantos dibocorkeun tina naon anu tiasa janten smartwatch munggaran perusahaan Taiwan, alat anu bakal nawiskeun layar sirkular kalayan résolusi 360 x 360.

htc-smartwatch

Alat ieu, anu masih dina pamekaran, bakal ngagaduhan sensor detak jantung, tali karét, hambalan sareng penghitung kalori ... salian ti sajumlah ageung aplikasi pikeun anu resep latihan, sanaos kami henteu terang naha sadaya parangkat lunak bakal dirarancang ku perusahaan atanapi bakal dumasar kana Google Fit. Nami alat ieu ayeuna nyaéta Halfbeak, nami anu paling dipikaresep bakal robih sateuacan dugi ka pasar. Peluncuran alat ieu tiasa janten titik balik pikeun perusahaan pikeun balik kana jalur kauntungan, jalur anu ditilar sababaraha taun ka pengker sareng sanaos terminal anu alus anu diluncurkeun dina awal taun, HTC M10, ka anu jualan aranjeunna masih teu dibarengan.

Ayeuna pasar pikeun smartwatches pinuh ku terminal, tapi upami urang lebet kana sektor kuantifér, sababaraha mangrupikeun terminal anu nawiskeun ka kami kauntungan anu sami sareng jam tangan dina gelang ngitung. Tétéla HTC hoyong ngarahkeun smartwatch kahijina ka pasar ieu, pikeun nawiskeun pilihan sareng fungsi anu sami tina gelang kuantifikasi tapi ogé inpormasi terminal anu maksimal. Sakumaha urang tiasa tingali dina gambarna, alatna ngagaduhan sagala tandingan pikeun ngamangpaatkeun Android Wear, versi sistem operasi pikeun smartwatches anu moal dugi dina versi anu kadua dugi ka mimiti taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.