Gancang nyalin sareng nyimpen poto sareng téks nganggo ios 15 Sered & Drop

ios 15 Éta mangrupikeun sistem operasi perusahaan Cupertino anu nampi kritik anu pangageungna dina sababaraha taun ka pengker, teu aya sababaraha pangguna anu ngalangkungan pembaruan ieu salaku "saeutik inovasi", nyatana tingkat unduhan ios 15 justru na paling henteu kawéntar dina mémori. Nanging, kanyataanna nyaéta ios 15 kalebet seueur fitur énggal anu ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang.

Kami nunjukkeun kumaha ngagunakeun Drag & Drop di ios 15, fitur anu ngamungkinkeun anjeun nyalin sareng némpelkeun téks antara aplikasi, ogé ngaunduh sababaraha poto ti Safari. Kalayan trik saderhana ieu anjeun bakal tiasa nganggo iPhone atanapi iPad sapertos propésional anu sajati.

Nyalin sareng nempelkeun téks nganggo Sered & Drop

Salah sahiji fungsionalitas Drag & Drop anu kirang nyarios anu persis tina nyalin sareng nempelkeun téks, jeung kuring sigana justru pang gunana. Nyalin sareng nempelkeun téks nganggo Drag & Drop gampil pisan, kami nunjukkeun ka anjeun:

  1. Pilih téks anu anjeun hoyong tiron, boh téks lengkep sareng kalimat. Pikeun ngalakukeun ieu, ketok dua kali kana téks sareng ngalihkeun pamilih.
  2. Ayeuna pencét pisan / panjang kana téks (3D Touch atanapi Haptic Touch).
  3. Upami anjeun parantos milih, tanpa ngaleupaskeun, geser na (swype up).
  4. Ayeuna ku sisi sanésna anjeun tiasa napigasi ios, duanana nganggo bilah handap sareng badé kana aplikasi anu anjeun pikahoyong, tanpa ngaleupaskeun téksna.
  5. Ayeuna pilih kotak téks aplikasi anu anjeun pikahoyong sareng nalika ikon (+) nembongan héjo, leupaskeun

Éta gampangna anjeun tiasa nyalin sareng némpelkeun téks antara aplikasi anu sanés.

Salin sareng témpél poto nganggo Sered & Drop

Sejen tina kamungkinan hébat sistem ios 15 Séred & Serelek persis tina tiasa nyandak sareng nyandak poto kana aplikasi anu dipikaresep ku urang gampang.

  1. Pilih poto anu anjeun hoyong tiron. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét pageuh / panjang dina poto (3D Touch atanapi Haptic Touch).
  2. Upami anjeun parantos milih, tanpa ngaleupaskeun, geser na (swype up).
  3. Dina waktos ayeuna, upami anjeun kersa, anjeun tiasa nambihan langkung seueur poto ku cara ngetok ku sanés sanés.
  4. Ayeuna anjeun tiasa napigasi ios, duanana nganggo bilah handap sareng badé kana aplikasi anu anjeun pikahoyong, tanpa ngaleupaskeun téksna.
  5. Ayeuna pilih aplikasi anu anjeun badé nyalin poto atanapi sét poto sareng nalika ikon (+) nembongan héjo, leupaskeun.

Unduh sababaraha poto ti Safari

Ieu sigana kuring tanpa ragu salah sahiji fungsi hébat, sareng éta anjeun bakal tiasa ngaunduh saloba poto anu anjeun pikahoyong tina Safari tanpa kedah ngaunduh deui hiji-hiji.

  1. Buka Gambar Google sareng milarian anu anjeun pikahoyong. Kanggo ngalakukeun ieu, pencét pageuh / panjang dina poto (3D Touch atanapi Haptic Touch).
  2. Upami anjeun parantos milih, tanpa ngaleupaskeun, geser na (swype up).
  3. Dina waktos ayeuna, upami anjeun kersa, anjeun tiasa nambihan langkung seueur poto ku cara ngetok ku sanés sanés.
  4. Ayeuna anjeun tiasa langsung kana aplikasi Poto ios, boh ngalangkungan Multitasking atanapi langsung ti Springboard. Émut, tanpa ngaleupaskeun poto anu disalin.
  5. Ayeuna pilih aplikasi anu anjeun badé nyalin poto atanapi sét poto sareng nalika ikon (+) nembongan héjo, leupaskeun poto anu disalin dina aplikasi Photos.

Sacara sederhana pisan trik anyar ieu pikeun ngaunduh seueur poto sakaligus di ios 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.