The Grand Theft Auto saga pikeun ios ngirangan harga samentawis

Tanggal 26 Oktober 2004, gimna dibuka pikeun kahiji kalina. Grand maling Otomatis: San Andreas sareng ngagungkeun ulang taunna anu kasapuluh, Rockstar parantos mutuskeun nurunkeun harga tilu gimna pikeun ios sareng di antawisna San Andreas sorangan kalebet sareng Wakil Kota sareng Grand Theft Auto III.

Dihandap ieu anjeun parantos ngagambarkeun pangirangan ngalaman ku unggal buruan janten anjeun tiasa nganilai naha tawaran éta pantes atanapi henteu:

  • Grand Maling Otomatis: Wakil Kota: harga na 4,49 euro sareng ayeuna tiasa dipésér 2,69 euro.
  • Otomatis maling!: San Andreas: Sateuacan hargana 5,99 euro sareng ayeuna tiasa dipésér 3,59 euro.
  • Grand maling Otomatis III: éta tina biaya 4,49 euro janten 2,69 euro.

Pikeun ngajantenkeun pameseran GTA: San Andreas sakedik langkung pikaresepeun, Rockstar kamari nyebarkeun pembaruan pikeun pertandingan anu adaptasi visual na ka anu anyar Resolusi iPhone 6 atanapi iPhone 6 Plus, Ngajantenkeun tampilan remastering ieu sabab pantes di telepon Apple pang anyarna.

Di handap ieu anjeun ngagaduhan tautan pikeun masing-masing gim saga sohor ieu anu parantos dikirangan samentawis, kasempetan anu saé pikeun ngaraosan deui:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.