Grand Maling Otomatis: Wakil Kota pikeun ios, balik ka 80an.

Parantos 10 taun ti saprak Grand Theft Auto: Wakil Kota ngadamel debut dina PlayStation 2, sareng ngagungkeun ulang taun ka-XNUMX na, Rockstar parantos ngaluarkeun aplikasi kanggo ios. Kuring henteu kantos janten kipas tina saga gim pidéo ieu, tapi kuring kantos kenal pisan, sareng kuring percanten pisan kana pendapat anjeun: hébat. Adegan warna-warni sareng grafik sapertos kartun na nyandak urang kana waktos anu sanés nalika video game henteu ngagaduhan grafik anu spektakuler ayeuna, langkung mirip sareng kahirupan nyata, sareng nyetir mobil sareng motor anjeun moal ngagaduhan perasaan réalisme tina simulator ayeuna , tapi kuring tiasa mastikeun yén gimna pikaresepeun, sareng terlibat.

Kaulinan disetél di Rajana taun 80an, sareng anjeun Tommy Vercetti. Misi anjeun pikeun ngasilkeun artos tina ngagaleuh obat anu gagal, sareng pikeun ieu anjeun kedah nyetir, maok, nyingsieunan, maéhan sareng tindakan ilegal anu anjeun tiasa bayangkeun. Anjeun bakal ngalih ngurilingan peta buruan, sareng nalika kuring nyebatkeun "ngalih" éta sapertos kitu. Kusabab sapertos di buruan aslina, teu aya jalan anu ditetepkeun, anjeun tiasa ngalih dimana waé anjeun hoyong, maling mobil anu anjeun pikahoyong, nyanghareupan pulisi sareng kabur ti éta ... anjeun bébas, sanaos anjeun kedah ngalengkepan misi pikeun maju di buruan.

Seks, kekerasan, basa teu cocog pikeun budak leutik… Kaulinan ieu anjeun bakal ngajauhan budak leutik di imah. Salah sahiji sora dina gimna nyaéta ti bintang porno terkenal, Jenna Jameson. Sareng anjeun tiasa ngaraosan sora aslina, ogé sora karakter anu kawéntar sanés sapertos Ray Liotta (karakter anjeun), Dennis Hopper ... sabab dialogna dina basa Inggris, tapi sepi, sareng terjemahan Spanyol.

Sakumaha anu parantos kuring béjakeun ka anjeun Modern merangan 4, kadaliana henteu gampang mimitina, tapi latihan bakal ngajantenkeun anjeun ngatur karakter anjeun tanpa aya masalah. Sanaos ku gim ieu hiji-hiji kaajaiban sabaraha lami pikeun Apple ngaluncurkeun controller pikeun alatna, éta bakal janten anu laris. Komo tanpa pangendali éta sareng kedah nganggo kontrol layar toél, gim na patut, utamina upami anjeun nostalgia taun 80an, éta moal nguciwakeun anjeun.

Inpormasi lengkep - Pertempuran Modern 4: Zero Jam, hebat pisan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.