Jeruk héjo sareng listrik Mallard, dua warna énggal pikeun Smart Folio sareng Smart Cover

Jeruk héjo sareng listrik Mallard, dua warna anyar pikeun Smart Folio sareng Smart Cover

Presentasi Apple henteu ngan ukur ngagaduhan rohangan pikeun produk énggal sareng sistem operasi énggal. Aranjeunna ogé nyéépkeun waktos ngahijikeun warna anyar, asesoris énggal, sareng cara anyar pikeun nyobaan pangguna anu parantos gaduh alat pikeun nanem modal langkung seueur dina ngarobihna. Apple ngagaduhan sajumlah ageung kasus pikeun sadaya alatna. Khususna, sampulna Smart Folio y Smart Cover pikeun iPad, aya dua daya tarik dasar pikeun mayungan tablet tina apel ageung. Saatos presentasi kamari, Dua warna anyar ditambihkeun pikeun nyambut spring: Electric Oranyeu sareng Mallard Green.

IPad Smart Folio sareng Smart Cover ngagaduhan dua warna anyar

Kasus Apple Smart Folio ngajagaan alat tina payun sareng tukang, sedengkeun Smart Cover ngan ukur ngajaga iPad ti payun. Kasus anu terakhir ieu mangrupikeun asal usulna ku iPad 2, anu ngenalkeun magnet anu tandana sateuacan sareng saatos di asesorisna pikeun nangtayungan Apple iPads. Sadaya iPad ngagaduhan modél Smart Folio sareng Smart Cover anu cocog warna anyar anu urang carioskeun ayeuna ngahontal sadaya modél ayeuna.

Tulisan anu aya hubunganana:
IPad Pro anyar sumping kalayan fitur "Pro" anu diferensial leres

Ieu mangrupikeun dua warna anyar anu disebat Apple jeruk listrik sareng mallard héjo. Dua warna anu béda pikeun anu biasa urang di Big Apple sareng anu ngamungkinkeun urang pikeun masihan cinyusu kana alat urang.

Harga kasus ieu beda-beda gumantung kana iPad sareng ukuran na. Salaku conto, Smart Cover generasi ka-8 iPad hargana 55 euro, sedengkeun kasus anu sami pikeun iPad mini hargana 45 euro. Di sisi anu sanésna, Smart Folio kanggo iPad Pro 12,9 inci jumlahna aya 109 euro, sedengkeun anu sami pikeun iPad 11 inci nyaéta 89 euro. Anjeun tiasa mariksa harga sareng kamampuan dina Halaman web resmi Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.