Halaman wéb Apple Accessibility anyar nunjukkeun kaunggulan ios sareng iPadOS

Apple ngabaru halaman wébna ngeunaan aksés ios sareng iPadOS

Jumlah jalma anu rupa-rupa paranti apal ageung pisan. Unggal pangguna ngagaduhan kakhususan sareng sistemna kedah diadaptasi pikeun sadayana. Ti pangguna anu ngagaduhan cacat dédéngéan dugi ka buta warna ngalangkungan pangguna anu ngagaduhan cacad visual. The investasi dina pamutahiran inklusif ngajantenkeun Apple salah sahiji perusahaan anu ngadamel adaptasi aksés anu paling dina sistem operasina: iOS sareng iPadOS. Nyatana, aranjeunna parantos ngamutahirkeun halaman wéb na dina Aksésibilitas panyorot fungsi anu paling penting tina ios sareng iPadOS pikeun ningkatkeun panggunaan sistem ieu pikeun pangguna kalayan sagala jinis cacat.

Adaptasi pikeun kalebet: aksés dina pusat ios sareng iPadOS

Candak poto kulawarga, candak dina FaceTime, atanapi gulungkeun blinds anjeun énjing-énjing. Kami hoyong sadayana pikeun mikaresep momen sadidinten anu ditawarkeun téknologi. Kusabab kitu urang narékahan pikeun ngajantenkeun produk Apple tiasa diaksés tina menit enol. Kusabab nilai nyata alat henteu diukur ku kakuatanana, tapi ku kamungkinan éta ditawarkeun pikeun masing-masing alat.

Tanggal 3 Désémber, Dinten Internasional pikeun jalma-jalma Cacad. Sapoé sanggeusna, Apple parantos ngamutahirkeun versi AS tina halaman wéb Aksesibilitas na nunjukkeun kautamaan tina iPadOS sareng ios. Kalayan tiap pembaruan usaha dilakukeun pikeun nambihan fungsi énggal pikeun ningkatkeun kahirupan para cacat dina alat Apple.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngajak sababaraha pangembang kana sési online ngeunaan aksés

di na wéb anyar éta asup akal ku rasa panyorot berita aksésibilitas utama. Dina kasus tampilan, dimungkinkeun pikeun nambahan ukuran hurup, kalebet zum otomatis, kalebet Kaca Pembesar dimana waé dina layar, jsb. Upami urang teras-terasan ngadangukeun, anjeun tiasa ngonpigurasikeun parameter headphone, ningkatkeun frekuensi atanapi nyaringna dina AirPods Pro atanapi aktipkeun fungsi Listen Live pikeun ngagedékeun sora-sora ti luar dina headphone urang.

Aya sababaraha alat sareng fungsi anu teu dikenal ku seueur urang dina pilihan Aksesibilitas tina sistem operasi anu sanés, sanés ngan ukur Apple. Nanging, perjuangan pikeun nyobaan ningkatkeun pilihan éta nyaéta napas tina hawa seger anu seueur pangguna anu henteu ngagaduhan kabisa kedah ngagunakeun terminal sakumaha cairan sareng produktif sabisa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.