Halaman wéb ieu ngamungkinkeun anjeun beuratkeun objék nganggo layar 3D Touch iPhone 6s

skala wéb

Apple ngenalkeun generasi anyar tampilan Force Touch anu mimiti urang tingali dina Apple Watch salaku 3D Toel. Ti Cupertino aranjeunna parantos nyarios ka kami yén aranjeunna milih nami éta kusabab éta tiasa ngabédakeun tilu tingkatan tekanan, tapi henteu lami saatos iPhone 6s sareng iPhone 6s Plus dijual, sababaraha pangembang nyiptakeun aplikasi pikeun beuratna objék kalayan modél iPhone pangénggalna, anu nunjukkeun yén layar énggal ieu langkung seueur tibatan anu parantos dibéjakeun ti mimiti.

Dina waktos éta, aya pamekar anu ngintunkeun lamaranana pikeun dipedalkeun di App Store, aplikasi anu bakal dianggo pikeun nimbang obyék tapi ditolak ti mimiti. Leungeun Apple henteu ngahontal unggal juru internét, janten pangembang Tarun Pemmaraju parantos nyiptakeun alat JavaScript na nyalira dina halaman Wéb, tiasa diaksés ku saha waé sareng gratis. Sacara logika, pikeun tiasa ningali kumaha jalanna kedah ngagaduhan iPhone 6s atanapi iPhone 6s Plus.

Halaman wéb anu bakal didatangan nyaéta pltarun.github.io/scale/. Upami urang nganjangna tina alat sanés iPhone 6s atanapi iPhone 6s Plus urang ngan ukur bakal ningali nomer 0 tapi, upami urang geser ka handap, urang tiasa nandaan beurat awal (tare) kanggo nambihan beurat dugi ka ngahontal 0. Éta sadayana éta ngalakukeun aplikasi ieu, tapi teu perlu ngalakukeun anu sanés.

Penting pikeun diémutan yén layar iPhone henteu ngadeteksi permukaan anu henteu ngagaduhan sentuhan anu sami sareng ramo. Pikeun nguji aplikasi ieu Anjeun tiasa nempatkeun objék dina luhur séndok.

Aplikasi wéb ieu saé kanggo sénsitip tés tina 3D Touch of iPhone 6s kami salaku panasaran, tapi éta henteu pantes dipercaya beurat alat naon waé anu henteu acan diproduksi pikeun jenis pangukuran ieu. Di sisi anu sanésna, urang ogé kedah ati-ati sareng naon anu urang pasang dina layar alat anu urang henteu tiasa nyarios murah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ceremé cenahna

    Sateuacan ngeposkeun ieu, naha anjeun parantos ngaganggu pikeun nguji éta sareng obyék? Kusabab éta henteu jalan.
    Éta ngan tiasa dianggo nalika anjeun mencét ramo dina titik, upami anjeun nempatkeun obyék éta henteu nandaan nanaon.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Paco. Anjeun kedah meryogikeun permukaan anu raoseun sapertos ujung jari.

      Hiji salam.

  2.   Haha@jaja.com cenahna

    EMAIL sampah

  3.   Manuel cenahna

    Pablo. Sareng kumaha urang ngagunakeunana? Kuring nempatkeun apel dina ramo?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo Manuel. Aya permukaan anu cocog. Éta ogé jalan upami anjeun nempatkeun objék dina séndok.

      Hiji salam.

      1.    Emilio cenahna

        Upami éta tiasa dianggo sareng Spoon, anjeun kedah ngan calibrate posisi na ogé. Ieu kanggo waktos luang hahaha. Catet yén éta ngan ukur dianggo di Safari.

  4.   Jjh cenahna

    Éta henteu jalan, éta panipuan

  5.   Willy meunang cenahna

    Tangtosna tiasa dianggo, émut yén anjeun nganggo sentuhan kapasitif, janten aya bahan anu henteu dideteksi. Kalayan 6an éta tiasa dianggo pikeun kuring dina Chrome sareng safari