Hans Zimmer muji audio spasial sanggeus kado ti Jony Ive

Hans zimmer

Hans Zimmer mangrupakeun salah sahiji komposer pangalusna-dipikawanoh pangeusina. Pilem hébat gaduh musik sapertos The Lion King, Interstellar, Gladiator atanapi Inception. Anjeunna sok diakui ku panghargaan musik anu hébat dina taun-taun ayeuna sareng ayeuna anjeunna terus nyusun pilem sapertos Dune. Dina salah sahiji wawancara panganyarna na, anjeunna assures yén urut lulugu desainer Apple, Jony Ive, Eweh sababaraha headphone kanyahoan wanoh pikeun ngadengekeun musik kalawan téhnologi audio spasial bulan saméméh peluncuran na. Kanyataanna, Zimmer muji téhnologi ieu sarta nyebutkeun anjeunna enjoys dengekeun eusi kalawan eta.

Jony Ive muncul deui masihan Hans Zimmer sababaraha headphone

Wawancara asalna tina Apple Music sareng dilakukeun ku Zane Lowe ku DJ anu lahir di Selandia Anyar. Seueur ngawawancara museurkeun khususna kana karir Hans Zimmer salaku komposer sareng pangaruh soundtrack na dina kamekaran dunya pilem. Tapi, aranjeunna ogé ngagaduhan waktos ngobrol ngeunaan audio spasial Apple jeung hal alus eta geus dibawa anjeunna hirupna.

Malah, manéhna mairan yén di tengah kurungan Jony Ive dikirim anjeunna "sababaraha headphone" kalawan catetan nyebutkeun "Kuring geus rengse ieu." Anjeunna nempatkeun aranjeunna sareng mimiti ngadangukeun musik audio spasial. Zimmer sadar yén musik ieu dimaénkeun sareng téknologi immersive sareng yén Dolby Atmos tiasa cocog. Dina wawancara manéhna commented yén manéhna teu ngadéngékeun soundtracks na sabab ampir sok dina modeu stereo.

Tulisan anu aya hubunganana:
AirPods 3 nambihan audio spatial tapi teu aya dorongan paguneman

Salajengna, Zimmer nyauran babaturanana di Dolby sareng nyarioskeun ka aranjeunna naon anu anjeunna tampi sareng ngeunaan pangalaman immersive. Ahéng, Dolby ngaku yén "éta headphone teu aya, Jigana anjeun boga hijina pasangan". Salaku anjeunna komentar di wawancara, sigana anu Jony Ive masihan anjeunna prototipe AirPods Max. Nanging, headphone ieu dileupaskeun dina bulan Désémber 2020 sareng Jony Ive ngantunkeun Apple dina 2019. Bakal aya anu teu dipikanyaho pikeun direngsekeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.