IPad Air anyar ayeuna tiasa disayogikeun kanggo dikintunkeun dina 23 Oktober

iPad Air

Waktos ayeuna Jon prosser anjeunna parantos leres dina ramalanana. Dimimitian dinten ayeuna, anjeun tiasa mesen iPad Air énggal di Apple Store, pikeun dikirimkeun ti Jumaah salajengna, 23 Oktober. Tanggal reservasi sareng pangiriman sami sareng iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro.

Janten upami anjeun ngantosan Apple angkat larangan nganggo iPad Air anyar, anjeun ayeuna tiasa lebet kana halaman wéb Apple Store sareng ngajantenkeun reservasi anjeun. Ngajalankeun aranjeunna béak! 🙂

Dina acara virtual tina Séptémber, Apple ngenalkeun iPad Air anyar. Anjeunna henteu nyarios nanaon ngeunaan tanggal dileupaskeun, anjeunna ngan saukur nunjukkeun, éta sayogi dina wéb sareng sadaya vérsi na, tapi tanpa pilihan pikeun tiasa mesen.

Sadayana nunjuk kana kanyataan yén ku cara masang prosésor Bionic A14 sami sareng iPhone 12 anyar, perusahaan henteu hoyong ngungkabkeun ciri-ciri prosesor anyarna nempatkeun alat di jalan sateuacan iPhone.

Kami parantos terang sababaraha dinten yén sambarangan IPad Air anyar (poster, poto, sareng sajabana) parantos sumping di tukangeun Apple Store, ngantosan dina waktosna kanggo pamér dina jandéla toko.

Kami ogé parantos diwartosan yén unit munggaran pikeun nganteurkeun aranjeunna ogé parantos parantos siap-siap di gudang di Apple Store. Sadayana parantos siap, sareng teu aya berita ngeunaan tanggal rilis.

Kamari parantos urang ngawartosan yén tukang bocor terkenal Jon Prosser parantos ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker yén dinten éta bakal dijual dina cadangan. Sareng kamari dina halaman wéb pangecér Amérika Best Toko iPad Air énggal dilabélan "sayogi" dina 23 Oktober.

Janten perusahaan henteu hoyong reureuhkeun éta bahkan sadinten deui saatos diluncurkeun iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro. Dinten anu sami pikeun cadangan, sareng dinten anu sami pikeun ngamimitian nganteurkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.