Heboh Screenshot, penyuluhan ios 8 kanggo nyandak gambar wéb dina iPhone

Heboh screenshot mangrupikeun penyuluh anu parantos lami parantos aya dina pangotéktak wéb komputer sareng hatur nuhun, kami tiasa nyandak screenshot tina halaman wéb, duanana dina tingkat lengkep sareng dina tingkat parsial upami urang ngan resep kana bagian wéb anu dimaksud .

Hatur nuhun kana sumpingna ios 8, Screenshot Heboh sumping ka App Store gratis pikeun ngahijikeun mulus sareng Safari Mobile, hiji-hijina browser anu tiasa ngamangpaatkeun ekstensi sistem.

Heboh screenshot

Pikeun nganggo Screenshot Heboh, hal anu pangpayunna urang kedah pasang nyaéta dina alat kami. Pikeun ngalakukeun ieu, urang buka App Store sareng ngaunduh lengkep bebas (di handapeun anjeun gaduh link download).

Salajengna urang muka Safari sareng pencét tombol dina bagian tengah handap, nyaéta kuadrat sareng panah nunjuk ka luhur. Urang ngalihkeun palang handap ka katuhu dugi ka ngahontal ikon anu dilabélan ku téks «Langkung», pencét sareng aktipkeun pilihan dimana anjeun tiasa maca «screenshot".

Sakali léngkah sateuacana parantos dilaksanakeun, ayeuna urang bakal ningali yén dina palang handap nyaéta kami anu anyar ikon anu disebut Potret layar anu saluyu sareng perpanjangan anu urang hoyong anggo pikeun néwak halaman wéb. Urang pencét kana éta sareng ngantosan éta pikeun muka interface na.

Nalika kami ngagaduhan aksés kana Pilihan Potret layar Heboh, kami bakal ningali yén panyambungna nawiskeun kamungkinan kami pikeun nyandak gambar layar wéb sapinuhna atanapi ukur bagian anu urang tingali dina layar iPhone, tiasa sacara manual ngalih ka daérah anu urang pikahoyong upami éta di tempat séjén. Kami ogé ngagaduhan sakumpulan alat panyuntingan kanggo nerapkeun kliping, nyerat téks, ngagambar bentuk, nerapkeun warna, atanapi bolaykeun upami urang ngalakukeun kasalahan.

Heboh screenshot

Nalika urang ngagaduhan hasil akhir, urang kedah simpen néwak dina mémori alat ios atanapi bagikeun ngalangkungan jaringan sosial, pilihan na urang.

Upami anjeun sering nganggo néwak halaman wéb, anjeun bakal terang kumaha ngahargaan manpaat Potret layar Heboh. Émut yén pikeun ngaraosan fitur-fiturna penting pisan pikeun ngagaduhan ios 8upami teu kitu sadayana di luhur henteu aya gunana.

Sakumaha biasa, anjeun tiasa unduh versi panganyarna tina Awesome Screenshot ti App Store ku ngaklik tautan ieu:

Peunteun urang

réditor-marios

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jibril cenahna

    Kusabab kuring ngamutahirkeun iPhone ka IOS 8, poto dina rol teu aya deui, kuring ngadamel cadangan, disimpen deui sareng poto na henteu kaluar, éta ngan ukur nembongan dina koleksi mangtaun-taun tapi perpustakaan poto atanapi gulungan henteu sumping kaluar, kuring ngarepkeun tiasa ngabantosan kuring.

    1.    Nacho cenahna

      Reelna ngaleungit di ios 8, teu aya deui.

      1.    Jibril cenahna

        Sapertos pamajikan kuring, kuring ogé ngamutahirkeun ka ios 8 sareng upami anjeunna meunang gulungan, éta sababna kuring naros.

        1.    Nacho cenahna
      2.    Jibril cenahna

        Tina anu kuring ningali, nalika anjeun mupus poto anjeun angkat ka bagian anu disebut nembé dihapus, upami anjeun ka dinya, anjeun tiasa mupus lengkep atanapi ngantosan éta dihapus sacara otomatis, ngantosan dinten-dinten anjeun nampi dina unggal poto, Ieu anu dilakukeun ku Apple upami anjeun ngahaja mupus poto sareng anjeun tiasa malikeun deui, upami éta tiasa ngabantuan.

  2.   Jibril cenahna

    Nuhun pisan sobat.

  3.   Nando cenahna

    Nacho Kuring gaduh patarosan ngeunaan aplikasi ieu, nalika kuring ngadamel tangkapan layar kuring nyimpenna dina poto, ogé nalika kuring mupus tangkepan éta tina gulungan alat kuring parantos ningali yén dina aplikasi éta masih aya poto, teu aya jalan pikeun hapus, anjeun Naha anjeun terang kumaha poto éta tiasa dihapus tina aplikasi?
    Wasalam

    1.    Nacho cenahna

      Kuring henteu sadar kana detil ieu sareng, leres, éta aya duplikat dina aplikasi. Kuring parantos nalungtik sareng kuring henteu ningali pilihan naon waé pikeun mupus, boh dina éditor ogé dina tombol langkung seueur. Kuring parantos ngalaksanakeun panilitian Google sareng henteu ningali topik anu aya hubunganana ogé. Kuring anggap aranjeunna panginten teu ngémutan kalebet pilihan pikeun mupus poto tina aplikasi, cacat anu cukup ageung. Hayu urang tingali naha aranjeunna langsung ngamutahirkeun pikeun ngalereskeunana atanapi mendakan trik kanggo ngahapusna. Salam!

  4.   Nando cenahna

    Muhun hatur nuhun!

  5.   David cenahna

    Mémang, upami dina ahir prosés anjeun masihan hak pikeun «poto anu disimpen», éta disimpen di dua tempat (gulungan sareng aplikasi), tapi upami anjeun masihan kotak ka kénca ku panah ka luhur, sareng pilih simpen di poto, anjeun ngan ukur ngagaduhan gambar dina gulungan, ngantepkeun aplikasi "bersih"

    1.    Nacho cenahna

      Mémang, éta kumaha jalanna. Pokokna, aranjeunna kedah nerapkeun pilihan hapus manual dina waktos payun kumargi ayeuna rada kagok teu tiasa ngalakukeun éta. Salam sareng hatur nuhun kana kontribusi anjeun!

  6.   David cenahna

    Upami anjeun ngan ukur hoyong nyimpen gambarna dina rol sareng ngabersihan aplikasi tina anu parantos anjeun lakukeun sateuacana, cukup uninstall sareng pasang deui aplikasi éta

  7.   Danny Rojas cenahna

    SCREENSHOT TEU GAMPANG 4S ... ...

  8.   tiis cenahna

    Bagus sareng asik! 🙂 Anu paling kuring resep nyaéta anjeun tiasa nyandak screenshot sadaya halaman, anu anjeun henteu kantos tiasa lakukeun ku tombol bumi + kakuatan