Live Keynote sareng kami sareng kéngingkeun 4 bulan Apple Music gratis

https://www.youtube.com/watch?v=Eo0s_6jISe4

Tanggal 14 Séptémber jam 19:00 wengi waktos Spanyol (10:00 di Cupertino) anjeun gaduh janji sareng Keynote pikeun nampilkeun iPhone 13 anyar sareng sareng kami dina saluran YouTube Actualidad iPhone, dimana sapertos biasa, urang bakal nuturkeun langsung tina acara ieu.

Kami ngundang anjeun pikeun nikmati sareng kami acara presentasi iPhone 13 dimana kami bakal raffle 4 bulan Apple Music diantara palanggan. Janten anjeun tiasa nguntungkeun tina AirPods 3 anu énggal.

Saperti dina unggal acara presentasi, ti 18:45 kami bakal parantos nyiarkeun langsung dina saluran YouTube kami, sanaos pastina anjeun tiasa tetep terang pisan ngalangkungan akun Twitter kami sareng tangtosna di dieu, dina Actualidad iPhone, halaman wéb anjeun anu dipercaya pikeun ngajantenkeun anjeun terang ngeunaan dunya Apple sacara umum.

Samentawis éta, kami ngantepkeun anjeun di luhur kasimpulan alit ku sadaya berita yén Apple bakal nampilkeun sapertos iPhone 13, Apple Watch Series 7 sareng tangtosna generasi katilu AirPods. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami, dimana kami bakal masihan langganan opat bulan ka Apple Music. Salaku tambahan, urang ngingetan anjeun ngeunaan pasini jam 23:30 di #PodcastApple dimana kami bakal nyarios ngeunaan sagala rupa anu ditepikeun sareng kami bakal masihan pendapat pribadi urang.

Tabuh sabaraha kanggo ningali acara presentasi iPhone 13

Acara Apple biasana diayakeun tabuh 10:00 enjing di Cupertino (California), nanging, parobihan waktos sanés janten halangan, dina waktos ayeuna anjeun tiasa nikmati di nagara anjeun:

  • Spanyol: di 19: 00 jam / 18:00 di Kapuloan Kanaria
  • AS (New York / Basisir Wétan): di 13: 00 jam
  • Argentina: at 14: 00 jam
  • Bolivia: a 13: 00 jam-jaman
  • Brasil: at 14: 00 jam
  • Chili: at 13: 00 jam
  • Colombia: at 12: 00 jam
  • Kosta Rika: at 11: 00 jam
  • Kuba: at 13: 00 jam
  • Ékuador: at 12: 00 jam
  • El Salvador: at 11: 00 jam
  • Guatemala: at 11: 00 jam
  • Honduras: at 11: 00 jam
  • Méksiko: at 12: 00 jam
  • Panama: at 12: 00 jam
  • Paraguay: at 13: 00 jam
  • Péru: at 12: 00 jam
  • Puerto Rico: at 13: 00 jam
  • républik Dominika: at 13: 00 jam
  • Uruguay: at 14: 00 jam
  • Venezuela: at 13: 00 jam

Émut, anjeun gaduh janji sareng kami dina saluran YouTube Aktualidad iPhone YouTube anu anjeun moal kersa sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.