Huawei nyalin Apple Touch Touch dina Mate S anyar na

kakuatan Huawei touch

Apple ngenalkeun téknologi Force Touch dina layar Apple Watch, anu ngamungkinkeun kami ngaksés sababaraha pilihan jam tangan gumantung kana kakuatan anu kami pencét dina layar. Saatos presentasi ieu, kabocoran terang yén iPhone 6s bakal janten smartphone munggarane pasar pikeun ngahijikeun jinis téknologi ieu sareng sadayana nunjukkeun yén minggu payun perusahaan bakal nunjukkeun urang kumaha ngamanpaatkeun Force Touch dina iPhone anyar. Nanging, Huawei parantos aya payuneun anjeunna.

Telepon anyar perusahaan Cina, éta Huawei Mate S., janten smartphone munggaran anu sanggup ngadeteksi tekanan anu kami pasang dina layar anjeun. Terminalna parantos dipidangkeun dina hiji acara anu lumangsung sababaraha menit ka pengker di Berlin, salaku bubuka kanggo IFA 2015, pameran anu bakal dimimitian dina dinten Jumaah. Nalika presentasi kami tiasa ningali kagunaan téknologi anyar ieu. Salaku conto, urang tiasa muka aplikasi gancang ku ngaklik sudut telepon (napelkeun jalan pintas aplikasi ka juru telepon sateuacanna) atanapi urang ogé bakal ngagaduhan pilihan pikeun nekenkeun gambar pikeun ngagedékeunana.

Huawei Mate S tiasa mikawanoh pulsasi ku knuckles ramo. Pangguna bakal ngagunakeun knuckles pikeun ngagambar karakter dina layar telepon atanapi ngédit sareng motong gambar.

Téknologi tukangeun detektor sidik parantos ngalaman pamutahiran anu hébat. Detéktor ieu aya di tukangeun alat.

Di sisi anu sanésna, kaméra tukangna gaduh lensa 13 megapiksel sareng pilihan pikeun ngonpigurasikeun ISO. Hareupna 8 megapiksel. Layar terminal résolusi 5,5 inci sareng gaduh batré 2.700 mah.

Huawei Mate S bakal sayogi bulan ieu kanggo 649 euro (versi 32GB) atawa 699 euro (versi 64GB).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

32 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Paolo CF cenahna

    Sanés ngan ukur nyalin gaya, ogé desainna, generasi deui, COPY ICONS, WARNA. INCREDIBLE IMITATION ANJEUNNA KA IPHONE. LAIN SAMSUNG ANJEUN COPY. ALLAH

  2.   Jorge David cenahna

    Sareng kusabab Apple mangrupikeun pancén anu mutlak kana téknologi, perusahaan mana waé tiasa nempatkeun téknologi anu aya dina alat-alat na ...

    1.    Oscar Gabriel Palacios Negrete cenahna

      aya patén-patén anu kalibet

    2.    Aitor Fernandez Sandros cenahna

      Anjeunna anu nyiptakeun sentuhan gaya, bayangkeun….
      Kanggo mayar plagiarismeu.

    3.    Jorge David cenahna

      Kuring ngartos éta ogé tapi di dieu fanboys ieu sigana lamun perusahaan anu sanés henteu ngalakukeun langkung ti salinan, kuring mangrupikeun jalma anu paling resep produk Apple, kuring kantos gaduh iPhone tapi kuring janten Note 4 sareng Pangalaman kuring ageung pisan naon anu dipasihkeun ku iPhone, ngan sakedik aluminium salaku awak iPhone percanten yén harga na henteu saé, kuring miharep yén iPhone anyar éta pantes pikeun ngarobah ponsel upami s6 na henteu ngantosan kuring di ditu + salam ...

    4.    Javier Aguilar cenahna

      Kuring ogé ngarobih kana Catetan 4 sareng pangalaman anu dianggo henteu aya hubunganana sareng éta, kuring ngaunduh seueur aplikasi anu kuring gaduh dina ios pikeun Android sareng bahkan henteu nganggo éta deui, Catetan 4 bakal ngagaduhan seueur kakuatan tapi éta ngagaduhan ios langkung saé tibatan Android, kuring balik kana iPhone

    5.    Gambar placeholder Luis Gonzalez Ortiz cenahna

      Seolah-olah anjeun ngadamel App sareng ujug-ujug App anu sanés némbongan sareng fungsi anu sami sareng anu anjeun parantos
      Sanaos leres yén Apple henteu ngagaduhan téknologi tapi pelopor dina seueur hal (touch id, 64 bit) tapi persainganna saé

    6.    Jorge David cenahna

      Ieu Luis, anjeunna mangrupikeun panaratas sareng anu muji Apple tapi pikeun fansboy mangrupikeun dosa pikeun perusahaan sanés nganggo téknologi ieu sareng tungtungna, untungna sadayana konsumen

    7.    Gambar placeholder Luis Gonzalez Ortiz cenahna

      Persis, urang henteu kedah kagolongkeun panatisme
      Salam Jorge David

    8.    Alexander vera cenahna

      Aya hiji hal anu disebut sipat inteléktual, panjang pikeun dijelaskeun tapi dina dasarna éta ngajantenkeun anjeun anu gaduh téknologi pikeun sababaraha waktos

    9.    Alexander vera cenahna

      Tarjamahan, anjeunna gaduh téknologi ti saprak anjeunna ngempelkeun éta dugi ka jaman éksklusif parantos kadaluarsa, anu sapertos 10 taun (ti pendaptaran)

    10.    Charles Bouvier cenahna

      hal anu saé anu apél éta dipaténkeun saprak Juli JA!

  3.   Diego cenahna

    Nyalin? Naha téknologi ieu diciptakeun ku Apple?

  4.   Alfonso Zven Kruspe cenahna

    Huawei, sanaos kuring nyalin sadayana tina iPhone, éta moal ngagaduhan kualitas anu sami janten teu aya masalah

  5.   Blaze recinos cenahna

    Ngan ukur éta, salinan murah murni .. Aturan ios.

  6.   Danilo Alessandro Arboleda cenahna

    Upami sanés sanés iPhone, sanés iPhone

  7.   Javi madrid cenahna

    Sadayana terang yén sadaya héndsét parantos disalin ti iPhone 2g ka iPhone 6

  8.   Amanda sepulveda cenahna

    Saé diconto, goréng didamel.

  9.   Amanda sepulveda cenahna

    Ogé Apple ngagaduhan dukungan anu saé, tapi ieu upami aranjeunna henteu nyalin éta

  10.   Surce cenahna

    Nya éta salinan murah henteu leres-leres leres, éta sami waé sareng iPhone, naon anu dilakukeun ku jalma-jalma Huawei ieu, panginten aranjeunna jelas ngeunaan cerukna hahahahahaha

  11.   Luis cenahna

    Patén bakal nyarios.

  12.   chooviik cenahna

    hahahaha Abdi ngarempak burit kuring sareng judul »Huawei copy Force Touch ti Apple» Mr. Pablo Ortega kedahna nganjang ka situs wéb téknologi sanés, sanés Force Touch parantos mendakan Apple atanapi Huawei nyaéta 1 anu ngaleupaskeun téknologi ieu LG G3 ngagaduhan téknologi ieu éta parantos lami kaluar

  13.   Solomon cenahna

    Diego ... naha anjeun gaduh Apple Watch, MacBook Air generasi terakhir?, Upami kitu, anjeun moal ragu yén sanaos Apple henteu mendakanana, sahenteuna éta anu pangpayunna ngalaksanakeunana sareng nerapkeunna, kanyataanna , sadaya pabrik anu aranjeunna henteu skimp dina "meniru."

    1.    Diego cenahna

      Halo Solomon, kuring resep kana téknologi ti Apple sareng Android, langkungna, dina waktos ieu sadaya alat kuring Apple kecuali Apple Watch, kuring langkung resep jam tangan Swiss, sareng kuring henteu kedah ngeusi biaya unggal dinten, naon anu kuring teu resep anu ngagaduhan catetan teu aya deui, kuring ngagaduhan lg g3 tapi henteu terang yén éta ngagaduhan téknologi sakumaha Chooviik nyebatkeun

  14.   Alexander vera cenahna

    Wow!!! Ajaib !!! Endah !!! Aya anu nyalin sateuacan Samsung !!!! Éta anyar!

  15.   Alexander vera cenahna

    Tingali Claudia Cedillo !!! Aya anu nyalin Apple sateuacan Samsung!

  16.   Omar miku w cenahna

    Ha ngéléhkeun Samsung dina nyalin

  17.   Pedro Gonzales cenahna

    Mm ieu giliranana, leres? Kusabab Apple sok nyonto ti batur

  18.   Jose M. Bravo cenahna

    Kumaha cara aranjeunna nyalin naon-naon upami iPhone anyar teu acan dileupaskeun? Anjeun rada buta!

  19.   Paolo CF cenahna

    Naon anu anjeun nyarios. Éta iphone sok disalin? Naon anu anjeun gaduh lanceuk? ngawartosan diri sareng ulah dosa kabodoan. Bakti diri pikeun nginpokeun diri dina wéb. Nalika anjeun terang kaayaan anu aya, anjeun ngaréspon.

  20.   Diego cenahna

    Persis José, anjeun moal tiasa nyarios langkung saé, judul catetan éta sensasionalis, éta sababna kuring teu satuju

  21.   Adalexkru Sunda cenahna

    Naon huawei anu disalin ???, punten tapi tim anu pangpayunna kaluar sareng sentuhan gaya nyaéta Mate S, sareng aranjeunna dipaténkeun éta ku scan jari 2.0, didieu anu disalin nyaéta Apple. bungkus idiot, iphoner.