IPhone 13 bakal ngagaduhan kapasitas maksimum 512GB

IPhone 13, dina bulan Séptember 2021

Numutkeun ka TrendForce, model iPhone 13 anyar anu Apple bakal diluncurkeun Séptémber salajengna bakal ngahontal dugi ka 512 GB panyimpenan internal. Teguh ieu panalungtikan Taiwanese ngingetkeun yén parusahaan Cupertino ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun model iPhone anyar Séptémber payun, nambihan mini iPhone, iPhone sareng dua model iPhone Pro sakumaha iPhone 12 dinten ayeuna.

Tapi saluareun tetep dina éta, naon anu dijelaskeun ku TrendForce sareng média anu sanés sapertos MacRumors, nyaéta yén modél iPhone anyar ieu bakal nambihan kiyeu anu langkung alit, aranjeunna ogé bakal ngahijikeun Prosesor generasi salajengna A15 didamel ku prosés 5-nanometer sareng yén modél pro ogé sacara resmi bakal nambihan laju panyegaran 120Hz pikeun tampilanana.

Aya sababaraha rumor anu nunjukkeun yén modél iPhone salajengna bakal mawa sababaraha parobihan dibandingkeun sareng modél ayeuna, tapi sababaraha anu menonjol tina sesa alat sélulér anu diluncurkeun dugi ka ayeuna ku perusahaan Cupertino.

Scanner LiDAR sigana yén éta ogé bakal tetep éksklusif pikeun modél Pro dina generasi salajengna ieu sareng ogé henteu ningkatna kapasitas maksimum anu parantos dipiboga ku iPhone 12 ayeuna, 512 GB. Pikeun modél Pro anu anyar tina médium ieu, aranjeunna ogé nyatakeun yén lénsa Ultra Wide bakal nambihan pokus otomatis sareng sakuduna saluareun novel anu ditambihan dipiharep yén produksi taunan iPhones pikeun 2021 naék sekitar 12,3% sataun-langkung-taun ngahontal nepi ka 223 juta unit didamel. Tokoh anu saé pisan ngémutan kontéks pandemi anu ayeuna urang alami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.