IPhone 6 tiasa kalebet sénsor suhu, tekanan sareng kalembaban

Aplikasi cuaca IPhone

Deui hiji analis usaha kana ramalan fitur poténsial anyar generasi saterusna smartphone Apple, éta iPhone 6. Dina hal ieu analis téknologi Sun chan xu, ti perusahaan ESM-China, parantos nyebarkeun dina profil Weibo (jaringan sosial Cina) na yén iPhone salajengna tiasa kalebet siri sensor dimaksudkeun pikeun pangukuran suhu, tekanan sareng kalembaban lingkungan.

Said analis nyarios yén kamungkinan fitur pangukuran anyar tina iPhone 6 bakal janten kanyataan berkat sensor ieu, anu numutkeun sumber ti supplier komponén pikeun iPhone Apple, aranjeunna bakal parantos ngerjakeun éta. Dugi ka ayeuna kami nganggap yén alat énggal bakal mawa sénsor sensor pikeun ngukur tanda-tanda vital urang, tapi ayeuna ku gosip ieu Apple bakal mikirkeun iPhone sareng kamampuan pikeun nginpokeun ka lingkungan urang.

Suhu, tekanan sareng sénsor sénsor tiasa masihan pangguna inpormasi cuaca anu langkung akurat, dimana waé pangguna sareng henteu ngan ukur dumasar kana inpormasi anu disayogikeun ku aplikasi aplikasi Cuaca, anu didasarkeun kana prediksi sareng henteu teras dipercaya. Salaku tambahan, analis ieu mairan yén Apple bakal fokus kana tekanan ambient sareng sanés tekanan getih sakumaha anu parantos dikabarkan dugi ka ayeuna, anu bakal janten Fitur iWatch nyalira yén perusahaan badé nampilkeun sanés sanés iPhone 6. Janten upami pangguna hoyong ngirimkeun inpormasi tekanan getihna ka iPhone, aranjeunna kedah gaduh nonton pinter ieu. Kompetisi ieu parantos nganggo sensor ieu dina telepon, khususna Samsung ti Galaxy S4 éta parantos ngagaduhan sensor anu sami pisan sareng anu dibahas ku analis ieu.

Dugi ka ayeuna urang yakin yén iPhone bakal nampilkeun séri sénsor anu dimaksad kanggo kasihatan, bahkan langkung seueur dina aplikasi anu dimungkinkeun Buku Kaséhatan ngeunaan ios 8 anu kedah ngamanpaatkeun éta pikeun nyandak inpormasi tina awak urang ka layar telepon, tapi ku inpormasi anyar ieu yén sénsor ieu kanggo ngukur meteorologi, éta ngajauhkeun urang ka buruan. Meureun éta strategi ku Cupertino yén upami urang hoyong ngukur tanda vital urang sareng nganalisis éta nganggo iPhone urang kedah mésér iWatch.

Sareng anjeun, naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan éta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   uff cenahna

    ti smartphone sareng apel urang angkat ka barometers nganggo apel. Dina sababaraha dinten urang bakal ningali koméntar yén sadayana ieu ultra hyper super mega perlu sareng crapple inovasi. naon anu bakal urang tanpa blog ieu. Éta bakal pikaboseneun. Unggal pijada anu anjeun baca sareng upami aranjeunna namina Samsung, kuring ngingetan yén aya deui seueur merek anu miceun kayu bakar, henteu?

  2.   neosefirot cenahna

    Kumaha saur kuring ngeunaan ieu? clin $ clin $ clin $ clin $ hal-hal anu teu perlu.