IPhone bakal ngijinkeun kami muka mobil, numutkeun patén Apple pangénggalna

patén mobil apél

Apple henteu sugema ngalaksanakeun sistem operasi ios dina kendaraan, ngalangkungan CarPlay, sareng hoyong langkung maju. Kusabab kitu, perusahaan parantos ngembangkeun téknologi salami sababaraha taun anu ngamungkinkeun pangguna pikeun iPhone muka konci mobil anjeun ku telepon anjeun. Apple ngalebetkeun patén ieu ka Patén Amérika Serikat sareng Dagang Mérek dina Oktober 2011 sareng dokumén disahkeun ku kantor éta minggu ieu.

Sakumaha urang tiasa tingali dina gambar deskriptif anu napel kana file, pangguna tiasa nganggo téknologi Bluetooth kendaraanna sareng iPhone pikeun muka atanapi nutup panto atanapi ngamimitian mesin mobil, upami éta ngamungkinkeun. Di lingkungan otomasi bumi kami parantos ningali sababaraha konci éléktronik sareng pinter anu tiasa dikonci atanapi dikonci ngalangkungan iPhone. Apple bakal nyandak ideu anu sami ieu kana kendaraan, ngamungkinkeun pembeli iPhone pikeun bagikeun konci digital samentawis sareng rerencangan sareng kulawarga.

Pamaké tiasa ngendalikeun sadaya kamungkinan ngalangkungan hiji aplikasi iPhone, anu nimbulkeun patarosan: naha éta bakal langkung gancang nganggo iPhone tibatan kadali jarak jauh pikeun ngaksés mobilna? Pilihan sanésna nyaéta pikeun wahana pikeun ngadeteksi iPhone pangguna pikeun otomatis muka konci nalika deukeut.

Éta sanés pertama kalina Apple ngembangkeun gagasan sapertos kitu. Baheula, patén séjén dicandak, kalayan konsép anu sami, tapi anu diperyogikeun a aksésoris pikeun aksés kana kendaraan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Anak Buka Ssh cenahna

    Salawasna ngabaru, henteu sapertos kontrol TV Toño Anieva 😛

  2.   Toño Anieva cenahna

    Hahahaha landak

  3.   Gadiel Santos cenahna

    Langkung males jalma😴

  4.   Mariano Mottassi Fernandez cenahna

    Éta panginten janten inovasi 6an salajengna !!!

  5.   Bryan marin gudino cenahna

    Éta panginten tiasa janten iPhone 6s énggal
    Tapi tanpa bunderan atanapi bakal tiasa ngalakukeun éta sareng iPhone 4s

  6.   LT Octacon cenahna

    Abdi henteu percanten yén jalma-jalma anu gaduh kapasitas méntal tetep henteu sadar yén IPhone henteu inovatif ngeunaan tiasa nyetir, ngahurungkeun, sareng sajabana nganggo mobil anjeun BlackBerry Kuring ngaluarkeunana dua taun ka pengker éta bakal kabodoan atanapi leres-leres manipulasi pamasaran IPhone ngajantenkeun aranjeunna janten idiot