IPhone anyar bakal ningkatkeun navigasi interior berkat anténeu anu énggal

iPhone 2019

Salah sahiji analis kalayan tingkat akurasi pangluhurna nalika ngalaporkeun rencana masa depan Apple, Ming-Chi Kuo, parantos ngaluarkeun laporan anyar pikeun investor dimana anjeunna nyarioskeun tentang iPhones anu bakal diluncurkeun Apple dina dua taun 2019 sareng 2020. Numutkeun ka nagara anu pang anyarna ngalaporkeun, iPhone taun ayeuna, aranjeunna bakal nampilkeun parobihan anu hébat dina struktur anteneu.

Parobihan ieu kusabab kamajuan téknologi ieu sareng panyadia énggal. IPhones 2019 énggal bakal nganggo struktur anteneu anu dirobih. IPhones anu Apple dileupaskeun taun kamari, iPhone XR, iPhone XS sareng iPhone XS Max, Aranjeunna nganggo téknologi polimér kristal cair dina anteneu na.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadayana nunjukkeun yén iPhone moal nampi 5G dugi ka 2020

Parobihan kana struktur anteneu anu dirobih dina iPhone 2019 bakal ningkatkeun biaya na antara 10 sareng 20%, kusabab pembaruan anu teras-terasan anu ditampi pikeun ningkatkeun operasina. Jenis anteneu anyar ieu, Éta bakal ningkatkeun kinerja iPhone dina navigasi jero rohangan.

ka terasrasakeun iPhone nganggo modem 5G urang kedah ngantosan dugi ka 2020, tanggal numutkeun sadayana sigana nunjukkeun, Apple bakal mimiti ngadopsi téknologi ieu anu dinten ayeuna sayogi di sababaraha kota di dunya, sanaos sababaraha pabrik parantos ngamimitian ngaluncurkeun smartphone anu cocog sareng téknologi ieu.

Sanggeus perjangjian ngahontal ku Apple sareng Qualcomm, anu terakhir bakal di jaga nyayogikeun Apple sareng modem 5G, sanaos sagala rupa rumor ogé nunjukkeun Samsung salaku kamungkinan supplier, hal anu langkung dipikaresep tibatan Apple henteu hoyong ngandelkeun sacara éksklusif dina hiji supplier.

Sababaraha minggu ka pengker dikabarkan yén Huawei sacara éksklusif nawiskeun chip 5G na pikeun Apple, hal anu engkéna ditolak ku perusahaan Asia, sigana Kusabab budak Cupertino bakal nolak tawaran éta, kusabab masalah perusahaan Asia sareng pamaréntah Amérika.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.