Ieu bakal Apple Watch Explorer Edition, tahan jeung cocog pikeun olahraga ekstrim

Apple Watch Explorer Edition

nu gosip Aranjeunna nunjukkeun yén kamungkinan pisan yén urang bakal gaduh tilu Apple Watches anyar taun ieu. Salah sahiji modél éta nyaéta Édisi Explorer énggal, a nonton leuwih tahan pikeun olahraga ekstrim. Léngkah ieu bakal penting pikeun apel gedé sabab bakal ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngatasi rupa bumi anu sakedik digali ku éta. Di sisi séjén, kreasi jam ieu bakal imply fitur anyar dina watchOS 9 nu bakal incentivize meuli ka maranéhanana atlit anu bener yakin perlu. Ieu mangrupikeun mockup tina Apple Watch Explorer Edition, kumaha saur anjeun?

Apple Watch anu paling hese dugi ka ayeuna: Edisi Explorer

Apple Watch Explorer Edition anyar ieu bakal leuwih kuat ti Series 7 ngaronjatkeun kaca, sertifikasi lalawanan ngalawan lebu jeung cai. Sadaya ieu sareng desain anu diadaptasi pikeun tahan guncangan sareng tindakan hébat unsur éksternal bakal janten konci pikeun ngartos konsép jam tangan énggal ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Mode hemat batré watchOS 9 tiasa sumping sareng Apple Watch Series 8

Apple Watch Explorer Edition

El kultus mockup mac yén kami némbongkeun Anjeun geus nyokot rujukan jelas ti G-Shock Pindahkeun GBA-900, smartwatch tahan ti CASIO. Kapsul luar ngurilingan desain utama Apple Watch, masihan résistansi shock anu teu aya jam tangan sanés. Kalayan ieu, paningkatan résistansi jam tangan dihontal, khususna mertimbangkeun yén éta bakal janten jam tangan khusus pikeun umum sareng olahraga.

Konsep ogé némbongkeun masalah desain anyar ieu. Di antarana nya éta abandonment desain utama anu geus kalawan kami pikeun taun sarta taun nyieun jalan pikeun konsép anyar lalawanan ka ekstrim olahraga . Ieu bakal ngarobih desain dina hiji sisi sareng tali anu diadaptasi kana jam tangan di sisi anu sanés. Naha urang tungtungna ningali Apple Watch Explorer Edition? Saur anjeun éta patut eta?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    Kiwari aya seueur tali olahraga anu masihan tampilan anu sami.