Ieu bakal janten iPhone 13 numutkeun kabocoran file CAD

Anjeun parantos terang yén supados iPhone dugi ka panangan urang sapertos ayeuna, mimitina seueur simulasi sareng diagram digital didamel anu bakal ngabantosan produksi saterasna, sareng diagram digital ieu condong tungtungna janten bocor munggaran taun demi taun, hal éta sigana parantos kajantenan deui.

A "leaker" parantos ngabocorkeun file CAD tina iPhone 13 anu énggal sareng urang tiasa kéngingkeun ide anu pasti ngeunaan desain anu bakal ngiringan terminal perusahaan Cupertino. Hayu urang ningali pandangan anu langkung jero dina desain anu sigana langkung ti mastikeun sareng anu bakal masihan seueur perkawis.

Saluran YouTube nyauran FrontPageTech parantos tanggel waler pikeun mendakan berita ngeunaan iPhone 13 anu urang badé nyarioskeun dinten ayeuna. Urang tiasa ningali heula yén alatna sigana langkung ipis tibatan iPhone 12 dina vérsi na anu aya. Pikeun bagian na, parobihan anu pangageungna bakal aya dina modul kaméra, dimana urang bakal mendakan yén belah kénca luhur sareng daérah katuhu handap bakal janten protagonis modul vérsi "standar" tina iPhone 13. Sigana sensor LiDAR sayogi dina sadaya vérsi, kumargi kami nganggap yén « standar »versi Pro» bakal ngagaduhan sahanteuna 3 sensor fotografik.

Sigana mah, éta enya, yén pangirangan FaceID sami pentingna sakumaha aranjeunna diémbarkeun. Teu aya berita anu sanés kanyataanna modul na ayeuna bakal gaduh ujung luhur anu langkung tandana sareng éta bakal narik perhatian kana hal-hal sanésna, kuring nyarankeun anjeun ningali kana kuartal terakhir pidéo anu judulna warta ieu yén anjeun tiasa ningali éta katingali sakedik langkung jero. Samentawis éta, kami bakal tetep nuturkeun sadaya bocor anu kajantenan dina iPhone 13 pikeun ngabéjaan anjeun langsung, naha anjeun sono? Abdi ngarep henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.