Ieu bakal prosés ngonfigurasi Apple AirTags énggal

Salah sahiji produk anu ngahudangkeun seueur gosipna nyaéta misterius AirTags, sababaraha stiker anu bakal ngabantosan urang pikeun ngalacak obyék naon waé anu kami nambihan stiker panasaran ieu. Dupi Kotak anu paling kasohor dina kategori ieu, tapi Apple henteu hoyong ditingalkeun sareng ngaleupaskeun stiker tracker na nyalira, éta Airtags. Kami henteu terang iraha aranjeunna bakal dileupaskeun, tapi ayana aranjeunna mangrupikeun kanyataan berkat sadaya bocor anu parantos kami tingali. Anu anyar: urang parantos terang kumaha prosés konfigurasi na. Saatos luncat kami masihan anjeun sadayana detil ...

Sakumaha anu parantos urang tingali dina waktos anu sanés, prosésna bakal dilaksanakeun ngalangkungan aplikasi Pilarian anu énggal, aplikasi anu bakal museur kana geolokasi sadaya alat kami sareng réréncangan anu ngijinkeun kami pikeun terang lokasi na. Kusabab kitu urang bakal ningali Tab Jalma, Alat, Obyek, sareng Kuring. Objek ieu anu urang tiasa milarian berkat AirTags anu tiasa urang dikategorikeun sareng bahkan Urang tiasa nempatkeun sababaraha emoji ka aranjeunna supados diferensiasi langkung gampang. Nangkep anu ngagabung kana konfirmasi pendaptaran ku Apple nami AirTags, janten ayeuna urang ngan ukur kedah terang iraha éta bakal diluncurkeun sareng anu paling penting: harga na.

Sababaraha Gambar ngahijikeun sareng anu dibocorkeun nalika peluncuran béta ios 13. Ayeuna, urang kedah tetep ngantosan sakedik deui, henteu sapertos AirPods Pro anyar saur kuring AirTags ieu bakal dileupaskeun nalika Keynote anu bakal datang sabab pamustunganana mangrupikeun "alat" anu énggal sareng pastina jalma-jalma ti Cupertino hoyong nampilkeunana ka kami. Kami bakal tetep merhatoskeun peluncuran anu mungkin sareng jelas yén indikasi Keynote dimana urang tiasa ningali AirTags énggal ieu sareng alat-alat anyar ti Cupertino.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.