Ieu fungsi 'Latar sora' tina ios anyar sareng iPadOS 15

Latar tukang disada dina ios sareng iPadOS 15

iOS sareng iPadOS 15 parantos aya di tangan pamekar pikeun sababaraha minggu ayeuna dina bentuk béta munggaran. Apple moal nyandak waktos anu lami pikeun ngaluncurkeun béta kadua dimana urang bakal tiasa ningali paningkatan stabilitas sareng tambahan berita anu tiasa ditingalkeun dina pipa dina keynote WWDC 2021. Nanging, aya seueur fungsi anyar anu parantos urang parantos gaduh sareng urang, sapertos pilihan aksés anyar dina ios sareng iPadOS 15. Diantara pilihan-pilihan anyar éta kami ngagaduhan telepon Sora latar'anu, sakumaha nunjukkeun nami na, ngamungkinkeun anjeun nyababkeun sora konstan di tukang pikeun ningkatkeun konsentrasi sareng ngaoptimalkeun waktos.

Latar sora, pilihan aksés anyar pikeun ios sareng iPadOS 15

Apple salawasna merhatoskeun pisan fitur aksés dina apdet ageung kana sistem operasi anjeun. Mangrupikeun cara pikeun ningkatkeun integrasi parangkat lunak sareng pakakas anjeun pikeun jalma anu henteu ngagaduhan kabisa. Nanging, dina pembaruan terakhir urang ningali yén Big Apple ogé kalebet alat aksés anu ngalangkungan wates saluareun cacat tapi pikeun ngarengsekeun sababaraha jinis masalah anu ngahasilkeun pangguna naon waé kaayaan nu tangtu.

iOS sareng iPadOS 15 henteu tiasa kirang sareng salah sahiji pilihan énggal ieu nyaéta telepon Sora latar. Sakumaha namina nunjukkeun, éta ngamungkinkeun urang pikeun terus-terusan ngahasilkeun sora teu paduli naon anu disada sajajar dina aplikasi. Pangguna tiasa milih sora anu dipikahoyong tina anu sayogi: saimbang saimbang, sora caang, sora poék, sagara, aliran atanapi hujan.

Tulisan anu aya hubunganana:
iOS 15 naekeun fungsi 'drag and drop' ku nambihan gambar sareng téks

Pikeun ngaktipkeunana, kantun aksés kana pilihan aksés tina Setélan alat anjeun nganggo ios atanapi iPadOS 15. Teras pencét dina «Sora latar». Engké, anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi sareng milih jinis sora anu anjeun badé maénkeun di tukang. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngonpigurasikeun sora anu bakal diputer sareng upami urang hoyong éta ogé disada nalika aplikasi sanés maénkeun sora.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.