Ieu kumaha anjeun kedah ngajaga batré iPhone anjeun dina usum panas

Batré téh undoubtedly unsur nu sangsara paling ti hawa tinggi has musim ieu. Upami anjeun maca kami ti belahan kalér sareng anjeun nuju usum panas, anjeun kedah terang sababaraha pamendak dasar anu bakal ngabantosan anjeun ngajaga batré iPhone anjeun dina kaayaan anu saé, sareng ku kituna, manjangkeun umur gunana.

Ku kituna, Kami hoyong masihan anjeun tip dasar pikeun ngajagi batré iPhone anjeun dina usum panas anu bakal ngabantosan anjeun mangpaatkeunana. Panggihan aranjeunna sareng kami, sabab sigana anjeun henteu terang seueur trik ieu sareng ayeuna anjeun moal tiasa hirup tanpa aranjeunna, naha anjeun siap?

Kacaangan otomatis, babaturan hébat anjeun

Nalika sabagéan ageung pangguna gaduh kacaangan otomatis dihurungkeun, masih seueur anu sanés anu waspada kana fitur ieu. Éta henteu langkung raos tibatan dina usum panas. Paparan sumber cahaya anu kuat ngajadikeun urang ngagunakeun kakuatan kacaangan anu, sakumaha aturan umum, langkung luhur tibatan anu leres-leres diperyogikeun. Dina hal ieu, kami nyarankeun yén anjeun ngaktipkeun kacaangan otomatis, ku cara ieu, sensor kacaangan iPhone urang bakal merhatikeun kaayaan lingkungan sareng ngahindarkeun konsumsi énergi anu teu perlu.

Keur kitu, urang badé angkat ka Setelan > Aksesibilitas > Layar > Kacaangan otomatis, pikeun mastikeun urang ngaktipkeun pungsi ieu. Urang ogé tiasa nganggo mesin pencari aplikasi setélan pikeun ngalokalkeun fungsionalitas ieu langkung gancang.

Upami, sabalikna, urang ngahargaan yén operasi kacaangan otomatis henteu cekap, urang salawasna tiasa nyaluyukeun atanapi calibrate, kanggo éta:

  1. Pareuman kacaangan otomatis
  2. Pindah ka tempat anu lengkep poék sareng nurunkeun kacaangan ka minimum
  3. Ayeuna di setélan pilih deui kacaangan otomatis

Ku cara kieu urang bakal ngakalibrasi kacaangan supados dina kaayaan gelap mutlak, kacaanganna minimal. Urang bakal ningali kumaha fungsionalitas ieu bakal ngalaksanakeun tugasna sacara sampurna.

Modeu poék, setélan dasar anu sanés

Sanajan Modeu Gelap utamana dirarancang pikeun kondisi nu remen, kanyataanana bakal leuwih gampang pikeun urang maca eusi nu dipintonkeun ku alat dina Modeu Gelap nalika urang kakeunaan sumber cahaya anu cukup kuat. oge, iPhone sorangan bakal nguntungkeun tina kanyataan yén éta henteu kedah nyetél kakuatan pencahyaan maksimal tina layar supados urang tiasa ningali hiji hal dina latar bodas.

Facebook Messenger dina modeu poék

Kanggo sadayana ieu, rekomendasi kami nyaéta salami sasih usum panas anu paling parah, urang nyaluyukeun Mode Gelap sacara permanén. Jang ngalampahkeun ieu, buka Setelan > Pintonan jeung Caang > Penampilan poek > OFF Otomatis.

Ku kituna, Mode Gelap bakal diaktipkeun sacara permanén sareng kami bakal mastikeun yén kami tiasa nampilkeun kontén dina cara anu paling leres di luar. Ieu bakal pisan nguntungkeun otonomi saprak Layar OLED sapertos anu aya dina iPhone mareuman piksel anu nampilkeun hideung, sarta ku kituna, urang bakal bisa ngajaga hawa leuwih stabil tina pamakéan, saprak nyaluyukeun kacaangan ka maksimum nyaéta salah sahiji fungsi nu heats up iPhone urang paling sarta meakeun leuwih batré proporsional.

Hindarkeun ngecas nirkabel sareng ngecas gancang

Ngecas nirkabel mangrupikeun babaturan anu ageung, hatur nuhun kana éta kuring ngantunkeun iPhone kuring unggal dinten dina dukungan MagSafe unggal wengi sareng kuring hilap ngalakukeun anu sanés. Pelabuhan Lightning ngahargaan éta, tapi dina usum panas ieu tiasa janten titik anu négatip pisan, khususna upami urang nyarioskeun kamar anu henteu dikondisikeun leres.

Ngecas nirkabel Ieu undoubtedly salah sahiji agén éksternal anu bisa ningkatkeun suhu iPhone urang, hal anu pohara ngabahayakeun pikeun batréna..

Hal anu sami kajadian sareng ngecas gancang upami urang henteu ngalakukeunana di tempat anu dikondisikeun leres. Ku kituna, Kami ngarékoméndasikeun yén salami sasih-sasih ieu anjeun ulah nganggo ngecas nirkabel dina mobil, dapur atanapi pantai pisan, Kusabab hasilna tiasa fatal dina tingkat degradasi batré, hal anu urang meureun bisa ngahargaan jeung datangna Sistem Operasi anyar sapanjang bulan Séptémber.

Éta langkung seueur kabuktosan yén ngecas nirkabel sareng ngecas gancang ngabahayakeun kana degradasi batré, sanajan dina loba kasus pamakéan na compensates kami.

Sesuaikeun setélan lokasi

Pamakéan metode lokasi anu béda-béda teu diragukeun mangrupikeun salah sahiji panyababna konsumsi batré sareng ogé ningkatkeun suhu iPhone urang. Nalika kami nganggo sistem navigasi GPS sareng kartu jaringan sélulér, urang tiasa gancang perhatikeun kumaha télépon panas pisan. Ku alatan éta, urang kedah ngamangpaatkeun setélan lokalisasi anu leres. Jang ngalampahkeun ieu, kami nyarankeun yén anjeun buka Setélan> Privasi sareng Lokasi> Layanan Sistem, sareng saluyukeun setelan ieu:

  • Lokasi sering: Ieu mangrupikeun fungsionalitas "teu aya gunana" sareng kaliru tina konsumsi batré anu ageung tina iPhone urang. Nonaktipkeun eta, sabab ngan saukur ngawas titik paling sering urang buka, hal anu, dina prakna, teu mangpaat pisan.
  • ID padagang (Apple Pay): Sistim lokasi ieu dedicated solely tur éksklusif pikeun nawarkeun kami eusi promosi ngaliwatan pangmayaran kalawan Apple Pay, hal anu teu aya gunana di luar Amérika Serikat ti Amérika Serikat saprak titik diobral teu boga nanaon integrasi dina hal ieu.
  • Saran dumasar lokasi: Sapertos setélan sateuacana, tujuan tunggal tina bagian ieu nyaéta pikeun nawiskeun eusi pariwara, janten urang henteu peryogi pisan.
  • Analisis iPhone / Napigasi sareng Lalu Lintas: Duanana fungsionalitas, fokus kana "ngaronjatkeun produk", boga salaku hijina tujuan maranéhanana analisis data skala badag, jadi éta fungsionalitas nu teu nawiskeun kami nanaon nu kaunggulan dina jangka pondok, anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun eta.

Tungtungna, Inget pikeun pariksa sagala aplikasi nu nembongan dina layanan lokasi pikeun mastikeun Anjeun gaduh setelan "lamun dipaké", éta, ceuk aplikasi ngan bakal ngakses jasa lokasi nalika urang ngagunakeun aplikasi, tur moal meakeun daya batré unnecessarily di tukang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.