Ieu mangrupikeun 100 lagu anu paling sering didangukeun dina 2023 dina Apple Music

Apple Musik

Bulan Désémber datang sareng kasimpulan anu béda-béda taun pikeun unggal aplikasi sareng jasa. Kamari kami nyarios ka anjeun kumaha ngakses Apple Music Replayéta dibungkus khususna Big Apple pikeun palanggan layanan musik streaming na. Sareng kalayan peluncuran Replay, Apple ogé ngaluncurkeun daptar puter lagu anu paling sering didangukeun ti 2023 dina sajumlah ageung skenario anu béda: Kabugaran, Shazam, dumasar nagara, langkung seueur ngadangukeun lirik, jsb. Hatur nuhun kana ieu urang tiasa ningali, diantara koleksi séjén, naon nu paling sering ngadangukeun lagu 2023 ieu nu kami bakal ngabejaan Anjeun handap.

Morgan Wallen sareng Miley Cyrus mangrupikeun lagu anu paling sering didangukeun taun 2023 dina Apple Music

Apple parantos ngamimitian nyebarkeun kasimpulan Apple Music pikeun 2023 ieu. Di hiji sisi sareng Replays pribadi pikeun tiap palanggan jasa teras koleksi umum tina daptar puter eusi béda pikeun nyorot lagu-lagu utama 2023.

Apple Music Replay 2023
Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Music Replay 2023, anu 'dibungkus' Apple Music, ayeuna sayogi

Sadaya daptar puter ieu anu dipedalkeun dina bagian 2023 Apple Music dumasar kana dengekeun diantarana 1 Nopémber 2022 sareng 31 Oktober 2023. Dina hal lagu-lagu anu paling didangukeun sacara global, Apple parantos nampilkeun daptar puter ku cara kieu:

Daptar puter ieu ngahijikeun lagu-lagu dina puncak tangga lagu dina 2023, sataun kalayan langkung seueur hits global ti kantos. Kalayan kehadiran biasa sapertos Taylor Swift, Drake sareng Beyoncé, dina 20 luhur kami mendakan wahyu anu haliber tina Featherweight Méksiko, NewJeans Korea, duo Jepang YOASOBI atanapi béntang Nigerian Rema. Ieu sakitu legana alatan média sosial jeung cara na pondok jarak nu misahkeun urang jeung ngenalkeun gambar anyar jeung sora kana persepsi urang ngeunaan dunya.

Jumlahna aya 100 lagu ayeuna sayogi dina daptar puter anu anjeun tiasa ngadangukeun link ieu upami anjeun palanggan Apple Music. Anjeun ogé tiasa nyandak kasempetan pikeun ngadangukeun daptar puter sanés sapertos lagu Shazamed anu paling sering didangukeun, lagu audio spasial anu paling sering didangukeun, lagu anu paling sering didangukeun sareng lirik atanapi daptar puter pikeun tiap nagara.

Upami anjeun henteu hoyong ngaksés Apple Music atanapi henteu gaduh akun, kami tinggalkeun anjeun di dieu éta daptar tina 100 lagu anu paling sering didangukeun taun 2023:

  1. Peuting panungtungan - Morgan Wallen
  2. Kembang - Miley Cyrus
  3. Maéhan Bill - SZA
  4. Beunghar Flex - Drake, 21 Savage
  5. Snooze - SZA
  6. Anti Pahlawan - Taylor Swift
  7. IDOL – YASOBI
  8. Dina Pangaruh - Chris Brown
  9. Creepin '- The Weeknd, Metro Boomin, 21 Savage
  10. Subjudul - RESMI HIGE DANDISM
  11. Spin Bout U - Drake, 21 Savage
  12. Tenang - Rema, Selena Gomez
  13. Gaya bébas - Lil Baby
  14. Salaku Ieu - Harry Styles
  15. Summer kejam - Taylor Swift
  16. Teu suci - Kim Petras, Sam Smith
  17. WAIT FOR U (feat. Drake & Tems) – Future
  18. Manehna Tari Nyaliara - Featherweight, Patalina Angkatan
  19. Ditto - NewJeans
  20. Anjeun Buktina - Morgan Wallen
  21. fukumean – Gunna
  22. Superhero (Pahlawan & Villains) - Metro Boomin, Future, Chris Brown
  23. Sadayana Hirup Kuring (feat. J. Cole) - Lil Durk
  24. Ngan Wanna Rock - Lil Uzi Vert
  25. Yakin Hal - Miguel
  26. Thinkin 'Bout Me - Morgan Wallen
  27. Maot Pikeun Anjeun - The Weeknd
  28. Budak bohong, Pt 2 - PinkPantheress, És Spice
  29. Jimmy Cooks (feat. 21 Savage) - Drake
  30. Tití Tanya Kuring - Bad Bunny
  31. Abdi Alus (Blue) - Bebe Rexha, David Guetta
  32. Lagu Paporit - Toosii
  33. KICK BACK - Kenshi Yonezu
  34. Mobil gancang - Lukas Combs
  35. Pilarian & Nyalametkeun - Drake
  36. Hal dina Oranyeu - Zach Bryan
  37. OMG - NewJeans
  38. Kaos - SZA
  39. Abdi Henteu Hariwang - OneRepublic
  40. Kaiju No Hanauta - Vaundy
  41. Low Turun - Lil Baby
  42. Hiji Hal Dina Hiji Waktu - Morgan Wallen
  43. Taya sahijieun Gets Me - SZA
  44. CUFF IT - Beyoncé
  45. STAY - The Kid LAROI, Justin Bieber
  46. Buta Lampu - The Weeknd
  47. jam emas - JVKE
  48. Tujuh – Latto, Jung Kook
  49. Lavender Halimun - Taylor Swift
  50. Wasted On Anjeun - Morgan Wallen
  51. Dina Hiji Menit - Lil Baby
  52. Chasin 'Anjeun - Morgan Wallen
  53. Kabiasaan goréng - Steve Lacy
  54. HOTEL LOBI - Quavo, Takeoff
  55. Kuring Porto Bonito - Bad Bunny
  56. Escapism. – RAYE, 070 Goyang
  57. Dina BS - Drake, 21 Savage
  58. vampir - Olivia Rodrigo
  59. Good Days - SZA
  60. Topeng Pareum - Future
  61. Panginten Anjeun Kedah Nyaho - Morgan Wallen
  62. Distribusi utama - Drake, 21 Savage
  63. Jumbotron Shit Poppin - Drake
  64. Budak Hype - NewJeans
  65. Sum 2 Buktikeun - Lil Baby
  66. California angin ngahiliwir - Lil Baby
  67. Cat Kota Beureum - Doja Cat
  68. Kakasih - Taylor Swift
  69. Gélo sirkus - Drake, 21 Savage
  70. a x100to - Grupo Frontera, Bad Bunny
  71. Karma - Summer Walker
  72. Loba teuing peuting - Metro Boomin, Future
  73. PUFFIN ON ZOOTIEZ - Future
  74. Karma - Taylor Swift
  75. Sunflower - Post Malone, Swae Lee
  76. Trance - Metro Boomin, Travis Scot
  77. Bentuk Anjeun - Ed Sheeran
  78. Starboy - The Weeknd
  79. Anti ripuh - LE SSERAFIM
  80. Jenis Cinta Urang Mae - Luke Coombs
  81. Sagalana Abdi bogoh - Morgan Wallen
  82. Taya Role Modelz - J. Cole
  83. Bejeweled - Taylor Swift
  84. Jam Dina tiiseun - Drake, 21 Savage
  85. Rencana Allah - Drake
  86. Sampurna - Ed Sheeran
  87. La Bebe (Remix) - Yng Lvcas, Peso Pluma
  88. PRC - Featherweight Natanael
  89. Pussy & Jutaan - Drake, 21 Savage
  90. Lain Cinta - Tom Odell
  91. Taya Pituduh - Chris Brown
  92. Moscow bigal - Bud Bunny
  93. Gelombang Panas - Sato Kaca
  94. Spasi Kosong - Taylor Swift
  95. Lemah - SZA
  96. Rappers istimewa - Drake, 21 Savage
  97. TQG – KAROL G, Shakira
  98. BackOutSideBoyz - Drake
  99. Bebe Dame - Maréntah Force
  100. Payung – Rihanna

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.