Ieu mangrupikeun prototipe sababaraha AirPods sareng pangecas Apple kalayan kasus anu transparan

Éta sigana anéh tapi sanés pertama kalina urang ningali produk Apple anu transparan, sanaos leres dina hal ieu mangrupikeun sababaraha prototipe anu dibeli ku kolektor alat Apple anu terkenal. Giulio Zompetti.

Dina rasa ieu, urang kudu nyebutkeun yén sababaraha model iMac éta sakali transparan dina sisi perumahan. Ayeuna urang tingali di jero sababaraha AirPods anu sigana generasi kahiji atanapi kadua sareng pangecas 29W ti Apple. Dina duanana kasus interior ditémbongkeun tur jujur ​​duanana spektakuler kusabab kumaha leutik tur kompak komponén internal maranéhanana.

Prototipe Apple transparan sesah kéngingkeun

Kami henteu percanten yén aranjeunna mangrupikeun hiji-hijina prototipe Apple kalayan jinis kasus transparan ieu, sanaos leres-leres anéh yén aranjeunna ningali pangguna di luar perusahaan. Dina hal ieu Zompetti, henteu ngajelaskeun kumaha anjeunna ngagaduhan aranjeunna tapi aranjeunna hésé pisan kaluar tina lab Apple. Duanana produk ditémbongkeun dina sakabéh splendor maranéhanana dina jaringan sosial Twitter.

Dina duanana kasus urang tiasa ningali rinci interior sampurna hatur nuhun kana perumahan pinuh transparan. Dina duanana model anjeun tiasa ningali finish final dina plastik bodas normal, kawas nu urang tingali dina produk nu tungtungna diluncurkeun di pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.