Ieu mangrupikeun warta ngeunaan iOS 15.4. Topeng Buka Konci!

iOS 15.4 ayeuna sayogi dina Béta kahijina sareng nyayogikeun seueur fitur énggal, sababaraha di antarana héran sabab teu kaduga sareng pikaresepeun pisan, sapertos kamungkinan muka konci iPhone anjeun nganggo Face ID sanajan nganggo topéng. Kami nunjukkeun ka anjeun sadayana.

ios 15.4 Béta 1

Ayeuna kami ngan ukur gaduh Beta munggaran tina ios 15.4, janten sababaraha fitur anyar ieu tiasa ngalaman sababaraha parobihan antara ayeuna sareng versi final, tapi kami bakal nginpokeun ka anjeun sadayana dina waktosna. Béta Kahiji ieu sayogi pikeun iPhone (iOS 15.4) sareng iPad (iPadOS 15.4), salian ti sésa vérsi pikeun platform Apple anu sanés.. Ieu mangrupikeun vérsi anu terbatas pikeun pamekar tapi kami ngarepkeun yén Public Beta bakal dileupaskeun pas sareng saha waé anu kadaptar dina program éta bakal tiasa ngagunakeunana. Upami sadayana lancar, hal anu normal nyaéta dina akhir bulan Pebruari atanapi awal Maret paling anyar, versi final bakal sayogi pikeun sadayana.

Buka konci Face ID ku topéng

Éta tanpa ragu mangrupikeun novelty utama sareng anu urang henteu kantos nguping atanapi maca nanaon. Apple parantos kaget kami sareng parantos ngamutahirkeun sistem pangenal raray na ku kituna urang tiasa muka konci alat kami atanapi ngadamel pamayaran ngalangkungan Apple Pay sanaos urang ngagem topéng, sareng henteu kedah nganggo Apple Watch pikeun ieu. Sistem ieu ayeuna nyeken langkung seueur titik panas di sabudeureun panon, janten dina permukaan wajah anu langkung alit mendakan langkung seueur titik panas., sahingga sistem ngajaga kaamanan na, hal fundamental. Urang tiasa nganggo kacamata, sanaos sistem pujian ngingetkeun urang yén penting pikeun nganalisa raray urang nganggo kacamata. Anu henteu tiasa dianggo nyaéta kacamata.

Sabalikna naon anu kajantenan sareng sistem anu ngagabungkeun Apple Watch kami sareng Face ID, ayeuna nganggo sistem énggal ieu enya urang bisa make eta mayar ngaliwatan Apple Pay atawa ngasupkeun aplikasi nu make Apple's facial recognition salaku sistem kaamanan. Janten éta sanés satengah solusi sapertos Apple Watch, anu urang sadayana ngaapresiasi dina waktos éta tapi jauh tina idéal pikeun ngabéréskeun masalah masker. Hiji-hijina pga tina novelty anu ditunggu-tunggu ieu ngan ukur cocog sareng model iPhone 12 sareng engké. Kami henteu terang kunaon, tapi sigana aya hubunganana sareng hardware pangenal raray.

Sertipikat COVID dina Kaséhatan sareng Portopolio

Kami parantos tiasa nambihan sertipikat COVID kana aplikasi Dompét ngalangkungan metode anu rada susah anu kami nyarioskeun ka anjeun di dieu ti baheula. Tapi ayeuna Apple ngajadikeun eta lengkep gampang jeung Éta mangrupikeun saderhana sapertos nyeken kode QR sertipikat COVID anjeun sareng pilihan pikeun nambihanana kana aplikasi Kaséhatan sareng ka Dompét iPhone anjeun bakal otomatis muncul, ku kituna anjeun bakal salawasna aya dina tangan pikeun nunjukkeun dimana waé anu diperyogikeun.

Catetan dina iCloud Keychain

iCloud Keychain ngagampangkeun urang pikeun ngaksés jasa wéb, aplikasi, sareng sajabana, hatur nuhun kana kanyataan yén éta nyimpen data aksés urang sareng aranjeunna disingkronkeun antara sadaya alat urang. ayeuna oge urang tiasa nambihan kana éta data anu disimpen catetan naon waé nu urang pikir bisa jadi mangpaat lamun ngagunakeun data éta, kayaning jawaban kana patarosan kaamanan, contona.

Emoji Anyar

Naon bakal update ios tanpa emoji anyar? Jumlahna aya 37 emoji anyar tina sagala jinis: rupa anyar, karakter anyar, objék anyar sapertos slide, x-ray atanapi batré kosong. Émut yén pikeun ngagunakeun éta anjeun kedah ngantosan dugi ka jalma anu nampi emoji ogé gaduhna dina iPhone atanapi Android na, atawa nu sejenna anjeun bakal nempo simbol aneh nu teu boga nanaon ka teu jeung eta.

Bewara potong kompas

Ayeuna aplikasi Shortcuts moal ngabéjaan kami nalika anjeun otomatis ngajalankeun potong kompas pribadi, hal anu henteu tiasa dikonpigurasi sateuacanna sareng seueur pangguna tina fungsi ieu parantos lami ngaku.

Parobihan sanés

Urang gaduh seueur parobihan, sapertos pamakean layar 120Hz ku aplikasi pihak katilu, Kontrol Universal (anu pantes pidéo sorangan anu bakal kami nyebarkeun pas), kamungkinan ngarobih kacaangan keyboard iPad, perbaikan kasaluyuan kadali, jsb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.