Huawei tandatangan Justing Long, aktor tina kampanye "Candak Mac" kanggo iklanna

Éta pastina ngajantenkeun urang anéh ningali Justing Long, dibéntangan dina iklan di luar Apple saatos kampanye "Meunang Mac" anu kasohor dibéntangan ku aktor ieu sareng sasama aktor John Hodgman. Kampanye Apple didamel pikeun Apple Inc. ku lembaga iklan anu dikontrak ku perusahaan TBWA \ Media Arts Lab, sareng di jerona sababaraha iklan diluncurkeun ti 2006 dugi ka 2009 anu nyorot bédana antara gaduh Mac atanapi PC sareng di awalna tina kampanye éta kalimatna nyaéta: "Halo, kuring Mac."

Kami henteu ragu yén Long sareng Hodgman bakal diinget pikeun pagawéan ieu dilakukeun pikeun Apple tapi waktosna ngalir sareng ayeuna Long tiasa ditingali ngadamel pengumuman kahijina di luar perusahaan apel anu gigit, khusus sareng Huawei. Dina pengumuman ieu teu bisa dihindari pikeun niténan dua detil, Anu kahiji nyaéta pikeun palaku, Justing Long, waktos siga henteu lulus sareng anu kadua nyaéta "Cokot Mac" mustahil pikeun malikan deui paduli sabaraha palaku anu sami dianggo. Di dieu kami ninggalkeun pengumuman Huawei anu jelas-jelas teu aya hubunganana sareng Apple:

Nalika urang ningali iklan ieu, teu tiasa dilawan pikeun ngabandingkeun éta tapi peran sababaraha palaku dina kampanye iklan atanapi bahkan ngadamel pilem ti perusahaan téknologi sapertos Apple, sapertos peran kapaksa Ashton Kutcher di Jobs atanapi bahkan padamelan anu paling dilakukeun dina biopic Steve Jobs sareng Michael Fassbender dina peranna salaku CEO perusahaan disarengan bintang Kate Winslet, dina peran Joanna Hoffman .

Pondokna, téknologi sareng pilem atanapi televisi sok ngagaduhan hubungan anu umum sareng mustahil pikeun henteu émut sareng resep kana kampanye "Candak Mac" sanaos waktos sareng kanyataan yén Mac sok dipikaresep. Sabalikna éta hébat ningali justing panjang, deui sanaos janten iklan anu jauh tina karyana sareng Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.