Ios 16 betas umum tiasa ditunda kusabab masalah stabilitas

La WWDC Ieu ngan sabudeureun sudut sarta eta bakal di keynote bubuka nalika Tim Cook jeung timnya bakal nampilkeun sistem operasi anyar. Diantarana nyaéta ios 16 sareng iPadOS 16, anu katingalina moal aya parobihan desain utama, tapi kalayan fitur-fitur anyar anu ningkatkeun interaktivitas sistem sareng pangguna. Nanging, aya anu kajantenan di Cupertino. Inpo panganyarna nunjuk ka Masalah stabilitas dina ios 16 betas. Ieu bakal ngabalukarkeun reureuh dina sékrési betas umum Éta tiasa telat sababaraha minggu.

Masalah stabilitas bakal ngalambatkeun peluncuran béta umum munggaran ios 16

Alat béta tina sistem operasi Apple langkung seueur tina greased. Mangtaun-taun, Apple ngarilis béta munggaran pikeun pamekar dina tungtung konci bubuka WWDC. Dina waktos éta, ngan ukur pangguna anu ngalanggan Program Pangembang Apple tiasa masang béta-béta éta dina alatna. Sababaraha minggu ti harita, kalayan peluncuran béta kadua pikeun pamekar, Apple muka Program Béta Umum, ngaluncurkeun versi kahijina. Program ieu tiasa diaksés ku pangguna mana waé anu gaduh alat anu cocog.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gurman ngaramalkeun langkung seueur papacangan sareng aplikasi énggal dina ios 16

Najan kitu, sareng ios 16 sigana tanggalna badé robih. Inpo panganyarna tina gurman nunjuk kana naon ios 16 henteu stabil sapertos anu dipikahoyong ku Apple. Pangwangunan panganyarna tina béta munggaran pikeun pamekar henteu lengkep stabil sareng éta hartosna éta betas publik bakal reureuh release na. Ieu alatan Apple teu hayang ngajalankeun resiko launching versi masif dina bentuk betas publik sabab bakal hartosna dispersing hiji sistem operasi kualitas handap ti dipikahoyong.

Tanggal indikatif nempatkeun béta munggaran pikeun pamekar dina 6 Juni, kadua dua minggu saatos sareng katilu dina bulan Juli. Dina béta katilu ieu pikeun pamekar nalika Apple bakal mutuskeun pikeun ngaluncurkeun versi kahijina pikeun Program Béta Umum. Bédana nyaéta dina waktos anu sanés Apple muka program béta umum na dina béta kadua pikeun pamekar.

Urang bakal ningali upami anu ti Cupertino tungtungna tiasa nampi versi anu stabil pikeun pulih kalénder biasa atanapi upami, sabalikna, urang gaduh warta ngeunaan ios 16 betas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.