Kami parantos gaduh trailer sareng dinten pembukaan kanggo serial TV Apple + «Invasion»

narajangan

Blockbuster anyar ditémbak pikeun Apple TV + parantos gaduh tanggal rilis. Serie "Nyerang»Urang tiasa ningali tina 22 Oktober. Urang masih kedah ngantosan sababaraha bulan.

Tapi kanggo ayeuna urang tiasa netep ningali anu munggaran gandeng tina séri fiksi ilmiah ieu anu ngajangjikeun bakal janten kasuksesan. Ieu hal ...

Apple nembé sacara resmi ngumumkeun yén séri drama sci-fi "Invasi" ti Simon Kinberg ("Pilem X-Men", pilem "Deadpool", "The Martian") sareng David Weil ("Hunters"), bakal dileupaskeun dina 22 Oktober.

Séri bakal diwangun ku 10 episode. Ditetepkeun dina buana anu béda, "Invasi" nunjukkeun yén serangan alien ngalangkungan planét ngalangkungan sudut pandang anu béda-béda ti sababaraha penjuru dunya.

Éta dibintanginya Shamier anderson ("Bruised", "Awak"), Golshifteh Farahani ("Ékstraksi", "Paterson", "Awak Bohong"), Sam neill ("Jurassic World: Dominion", "Peaky Blinders"), Firas nassar ("Fauda") sareng Shioli Kutsuna ("Deadpool 2", "The Outsider").

"Invasiasi" ditulis sareng diproduksi ku Kinberg sareng Weil sareng ku Jakob Verbruggen ("The Alienist," "The Fall"), anu ogé ngarahkeun sababaraha episode. Audrey Chon ("The Twilight Zone"), Amy Kaufman ("When They See Us") sareng Elisa Ellis ngawula salaku produser éksékutip sareng Andrew Baldwin ("The Outsider"). Katie O'Connell Marsh ("Narcos," "Hannibal") mangrupikeun produser eksekutif Boat Rocker Studios.

Serial anyar penjajah Mars ieu bakal debut dunya na dina Apple TV +. Tilu épisode munggaran bakal premiere sacara babarengan dina 22 Oktober taun ieu, diteruskeun angsuran énggal, unggal Jumaah, dugi ka ngarengsekeun sapuluh bab usum kahiji.

Éta henteu dikonfirmasi ku Apple, tapi kami yakin bakal aya langkung usum tina "Invasi", tanpa diragukeun. Pikeun jumlah artos pilem tina sapuluh épisode anu munggaran ieu biayana, pastina bakal janten kasuksésan, sareng perusahaan hoyong ngamanpaatkeunana ku manjangan ku langkung musim.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.