Kasus iPhone 7 anu munggaran "dibocorkeun" sareng ngaleungitkeun port 3.5mm parantos dikonfirmasi

Kasus bocor IPhone 7

Numutkeun rumor, iPhone 7 bakal ngagaduhan desain anu urang tiasa labél kontinuitas dimana sababaraha titik lemah desain iPhone 6 bakal dipoles, sapertos ngaleungitkeun garis bodas di tukang. Kontinuitas relatif ieu mangrupikeun hal anu bakal dikonfirmasi upami gambar anu anjeun ngagaduhan di luhur garis ieu nyaéta kasus iPhone 7 nyata. Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta mirip pisan sapertos iPhone 6, khususna dina bentuk buleudan sareng posisi polumeu, tombol bisu sareng bobo.

Tapi aya dua poin anu khusus narik, hiji anu anjeun resep kirang ti anu sanés. Mimiti kuring bakal nyarios anu pangsaéna: hal ieu ngagaduhan dasar anu simétris, nyaéta dua liang dina sisi ukuran anu sami sareng anu di tengah. Janten dua liang dina sisi ukuran anu sami, urang tiasa mikir yén éta bakal sumping dua panyatur, anu bakal ningkatkeun sora sareng bakal stéréo (sanaos caket pisan, urang boro-boro ningalna). Anu goréng ogé ditingali dina bagian handap: yén liang ieu sami sareng upami éta dua panyatur, sok nganggap yén gambar ieu nyata, Kuring bakal mastikeun panyabutan port 3.5mm pikeun headphone.

Kasus iPhone 7 ti tukang

Bocor kasus iPhone 7 munggaran

Sapertos dina sababaraha kasempetan anu sanés, "bocor", dina tanda petik, parantos didamel OnLeaks ngeposkeun tweet nyarios «Hayu #Apple #iPhone 7 Bocor Dimimitian!»Sareng nambihan gambar pikeun tulisan ieu. Pasti aya parobihan dina desain anu urang teu tiasa tingali dina gambar ieu sareng ukuran na, ogé kandelna, henteu tiasa dipikaterang ogé, sabab teu acan aya detail anu langkung lengkep.

Sarung ieu siga iPhone 4.7 inci, tah liang kaméra na normal pisan. Nalika ngantosan ningali rarancang pamungkas, urang tiasa nyarios yén éta moal kalebet kaméra dobel. Di sisi anu sanésna, éta parantos ngaduga yén sistem kaméra canggih ieu bakal ngan ukur aya dina iPhone 5.5 inci anu bakal nampi nami iPhone 7 Pro.

Nalika masih dina Maret, gambar ieu aranjeunna kedah dicandak ku sababaraha skeptisisme. Éta moal janten pertama kalina urang ningali sababaraha kasus anu tétéla sanés alat anu aranjeunna dijangjikeun. Upami aranjeunna nyata atanapi henteu kami bakal terang ti Séptémber. Kuring ngantepkeun anjeun sésana gambar anu disaring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Kuring ngaraos salah kaprah pikeun apel ngaleupaskeun port minijack.
    sareng nyiapkeun diri pikeun nyéépkeun artos pikeun audio tina apel ,,, sareng tangtosna ngecas headphone unggal waktos urang nyandak éta sanés ... anu saderhana minijack henteu kedah dileungitkeun, éta mangpaat pisan…. aranjeunna léngkah mundur !!
    Kadang-kadang Apple hoyong nerapkeun hal-hal anu bagong sapertos anu guludug dina Macbooks, anu parantos nganggur, ampir teu aya perusahaan anu ngadamel asesoris sareng anu mahal pisan, naha aranjeunna ngaleungitkeun palabuhan Firewire pikeun éta? aranjeunna nyandak USB? Aranjeunna nyandak input audio urang ... Abdi henteu ngartos kabijakan éta pisan!

    1.    Alfonso Urang Sunda. cenahna

      Sareng ieu anu janten kamari kuring nyandak léngkah sareng ngagaleuh Galaxy S7 Edge bosen ku kabijakan anyar kapamimpinan Apple anu diwangun ku penjarahan kantong konsuménna tanpa aya perhatian. Éta ogé yén ngaleungitkeun minijack mangrupikeun léngkah anu henteu kedah balik deui sareng langkung saurna upami Apple anu masihan, nyaéta, henteu masalah sabaraha urang ngawadul, éta moal janten masalah. Apple sadar pisan kana legiun fanboy di tukangeun merek; aranjeunna ngadat iPhone 5c ngan saukur kusabab iPhone 6 aya sareng kusabab penipuanna janten terang-terangan, sakedik sahingga sababaraha urang murag. Nanging, panipuan énggal ieu, kuartet énggal ieu kalayan alesan anu teu masuk akal tina leungitna beurat anu TIASA, kuring ngulang deui, NOBODY parantos naros teu acan nolih deui, janten naha anjeun mésér hélem ku konektor Kilat anu jelas bakal langkung awis tibatan " normal "pikeun Seueur yén Cina ngajualna sadayana saratus, atanapi nyobian henteu kaleungitan adaptorna.

      Éra pisan sareng kuring henteu nginum deui. Kuring resep pisan sareng iPhone sareng Apple Jobs tapi monster ieu yén aranjeunna ngarobah perusahaan janten aib. Tangtosna Jobs kedah tos di makamna sareng kuring ngarep yén seueur anu sapertos kuring hudang sareng ngawartosan ka Apple Cukup!

  2.   Antonio cenahna

    Kuring bakal ngucapkeun deui…. Apple ngingetan kuring ngeunaan Rajoy 😀
    aranjeunna motong barang pikeun dijual unggal taun

  3.   Sebastian cenahna

    tah ayeuna ketukan bakal ngajantenkeun headphone kalayan port kilat henteu sanés?

  4.   Julio cenahna

    hehehe, atanapi anjeun ngagaleuh adaptor Kilat ka jack 3,5mm sareng siap angkat, atos masing-masing kanggo bumi anjeun, ka anu sanés, salajengna

  5.   Hector Kornelio cenahna

    Saha anu nyarios yén panutup éta resmi? Sigana mah Apple henteu nunjukkeun desainna pikeun produsen kasus ayeuna!

  6.   Antonio cenahna

    Julio mésér adaptor Kilat ??? sing alus ,,, datang meuli asesoris !! tangtosna jalma-jalma kirang gaduh lampu tibatan kapal pedal! charger ganti apel ,,, sadayana ohhhhhh !!! Aranjeunna nyandak palabuhan USB dina Mac OHHHH !! Aranjeunna nyandak jauh Firewire sareng nempatkeun Guntur sial dina kami ohhhhhh hébat kuring henteu ngagaduhan aksésoris sialan ... sadayana ngalangkungan kotak?
    Anjeun murangkalih Mongol ... unggal dinten hate ka fanboys sareng katingali yén kuring gaduh produk apel!