Kieu carana Apple parantos tiasa ngaleungitkeun bungkusan plastik tina iPhone 13

Bungkusan IPhone 13

Kusabab 2018 Apple parantos janten perusahaan nétral karbon dina tingkat operasi global. Tapi, tujuanana nyaéta bahkan produksi produk na nétral karbon sateuacan 2030. Éta sababna padamelan anu saé ogé dilakukeun dina usaha mastikeun yén produkna paling henteu aya pangaruhna kana lingkungan ku promosikeun pembaharuan sareng daur ulang bahan . Dina intina panungtungan aranjeunna ngumumkeun éta iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro moal ngagaduhan bungkusan plastik anu tiasa ngahemat 600 ton plastik. Nanging, mamang ngeunaan naon bungkusan énggalna sareng kumaha urang pastikeun yén éta henteu dibuka parantos direngsekeun. Ieu mangrupikeun bungkusan énggal tina iPhone 13.

Stiker ieu ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun bungkusan plastik tina iPhone 13

Toko, kantor sareng data sareng pusat operasi kami parantos karbon nétral. Sareng di 2030, kitu ogé produk urang sareng tapak karbon anjeun nalika nganggo. Taun ayeuna urang ngaluarkeun bungkus plastik tina kasus iPhone 13 sareng iPhone 13 Pro, nyimpen 600 ton plastik. Tambih Deui, pepelakan majelis terakhir kami henteu ngirim nanaon ka TPA.

Konci pikeun pengumuman Tim Cook sareng timna dina intina dina 14 Séptémber ogé aya dina warta anu aya hubunganana sareng lingkungan. Urang kedah tumut kana tujuan Apple ku 2030 duanana operasi global sareng nyiptakeun produk nétral karbon. Kanggo ngalakukeun ieu, artos ageung artos kedah diinvestasikeun pikeun mempermudah daur ulang produk sareng nganggo bahan anu tiasa diénggalan dina alat énggal.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu perbandingan antara batré tina sadaya jajaran iPhone 13

Dina kasus iPhone 13, éta ngaleupaskeun bungkusan plastik anu nutupan kotak. Bungkusan ieu ngagaduhan tujuan dua kali. Mimiti, ngajagi kotak. Sareng anu kadua, pikeun mastikeun yén produkna henteu acan dibuka sateuacan dugi ka panangan pangguna. Sareng kumaha anjeun ngatur ngadamel bungkus anu bakal teras-terasan ngajaga poin terakhir ieu tanpa nganggo seueur plastik?

Solusi na aya dina gambar anu parantos muncul dina Twitter dimana anjeun tiasa ningali bungkusan tina iPhone 13. Pikeun mastikeun yén produkna henteu acan dibuka perekat luhur-ka-handap geus dirancang dina handapeun kotak, ngaliwat dua wates lawang pangpendekna. Ku cara kieu, kotak tetep ditutup ku napel éta tiasa dipiceun ngalangkungan slide saderhana ku cara nangkep tab ditandaan ku panah bodas dina latar héjo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.