Ieu sapertos anu katingali iPhone 6S dina finish emas mawar

iphone 6s pink

Ékspérimén anu munggaran dina nambihan warna pikeun iPhone, anu urang tingali dina iPhone 5c, sigana gagal Apple, tapi pamimpinna henteu miceun anduk. Salah sahiji rumor anu kuat dina minggu kamari nyaéta perusahaan tiasa ngaluncurkeun anjeunn iPhone 6S dina warna pink akhir taun ayeuna. Gagasan anu tiasa rada anéh, tapi henteu gélo pisan upami urang nganggap yén aduk anu sami dihasilkeun nalika rumor ngeunaan iPhone warna emas dibocorkeun.

Konci pikeun kamungkinan kasuksésan iPhone 6s ieu - kalayan warna anu énggal - nyaéta dina warna pinkish na. Naha ieu sora sapertos naon pikeun anjeun? Édisi anu paling mahal tina Apple Watch, anu badé diluncurkeun, ngagaduhan finish emas mawar. Dumasar kana desain ieu, seniman Martin Hajek parantos nyiptakeun Konsép 3D anu nunjukkeun kumaha iPhone 6S ieu sareng finish emas mawar tiasa katingalina. Langkung seueur gambar di handap ieu:

Mertimbangkeun yén emas 18K dilapis awak Apple smartwatch ngahontal harga $ 17.000, urang moal tiasa ngagaduhan ideu sabaraha iPhone 6S anu ditutupan ku bahan anu sami bakal ngarugikeun. Apple bakal ngembangkeun versi warna ieu dina aluminium, sapertos anu ayeuna aya dina iPhone 6 dina emas. Naha nada anyar ieu bakal suksés dina iPhone?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jay ngagolér cenahna

    Joer naon gambar anu langkung ketat ...

  2.   Jose rivera cenahna

    Carlitos Rojas

  3.   Marco A. Narvaez Landero cenahna

    Sareng sapertos biasa aranjeunna bakal ngagaleuh sapertos muih panas ...

  4.   Chuy cenahna

    Bahkan katingalina langkung saé tibatan emas XD